reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mi też właśnie pielęgniarka powiedziała żebym się tak nie denerwowała [emoji6] że to wszystko przez to że się stresuję

ckaik0s3ujrpy6g1.png

nażarłam się mieszanki studenckiej i teraz mi źle :-p
mąż przysmyczył dzisiaj pizzę, ale z Lidla :szok: Chilli Con Carne .. podziękuję :no:

coraz bardziej żałuję, że nie jestem na L4, zwariowane lotnisko, telefony do wieczora .. :oo:

Klusek, ouuu yeeeaaaah! Chłopaki w natarciu! :laugh2: Super, gratuluję, dobrze że wszystko dobrze :blink:

Patysia152, to jak taka promocja i to tak rzadko się zdarza, to ja bym się teraz obkupiła na rok do przodu, serio. Przy takiej cenie to warto. Żadnej chemii. Ale już 2f za paczkę to z mojej polskiej perspektywy to tez dużo. Chyba, że to średnia cena takich chusteczek. Ja znam tylko polskie realia.

I tyle. Wychodzę z wanny na Barwy Szczęścia :-p Jutro o 10:00 moja wizyta :blink: Jednocześnie mam piętra i nie mogę się doczekać, żeby się w końcu uspokoić - mam nadzieję.

Klusek, ouuu yeeeaaaah! Chłopaki w natarciu! :laugh2: Super, gratuluję, dobrze że wszystko dobrze :blink:

Patysia152, to jak taka promocja i to tak rzadko się zdarza, to ja bym się teraz obkupiła na rok do przodu, serio. Przy takiej cenie to warto. Żadnej chemii. Ale już 2f za paczkę to z mojej polskiej perspektywy to tez dużo. Chyba, że to średnia cena takich chusteczek. Ja znam tylko polskie realia.

I tyle. Wychodzę z wanny na Barwy Szczęścia :-p Jutro o 10:00 moja wizyta :blink: Jednocześnie mam piętra i nie mogę się doczekać, żeby się w końcu uspokoić - mam nadzieję.
Wlasnir zobaczylam ze to za 9 paczek a nie 12 ale i tak wychodzi 1.48 za paczke. Pampersa sa po funcie w promocji. Wlasnie pytalam siostre czy zamowi mi. Bo na pierwsze zamowienie jak sie wyda 80 funtow 20 funtow off czyli bym miala 6 opakowan po 9 paczek za 60 funtow. Wystarczylo by na jakis czas :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@--Aga-- dziecko na taki aloes w chusteczkach też może być uczulone. Wyjdzie w praniu.
@klusek gratuluję synusia!
@MamaT szkoda ładny skalniak się zapowiadał. Zrobisz sobie ładniejszy!
@safiya też czytałam sroka.o przynajmniej wiem czego nie kupować. A i tak potem dzieć czasmi się buntuje i uczulenia ma.
@dzag82 a kiedy odbierasz wyniki wczorajszego kuju-kuju?
Ja już swoje mam i znów żelazo będę pakować...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Zmykam zrobić pazurki i spać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś wśród nas dzień pizzy [emoji14]
I racja, siurki królują ostatnio :D Już praktycznie udało się przekonać mojego M do Tymka. Podoba mu się, nie ma nic przeciwko :D Mówi tylko: "ale co jak za jakiś czas wymyślimy super imię?" - Ja już swoje super wymyśliłam hihi ;P
Dzwoniłam do szpitala, jutro idę odebrać Pappe i od razu spotkanie z lekarzem żeby omówić wynik.

reklama
Sa w tych testach opisane chusteczki dada? Bo normalnie lenia mam i nie chce mi sie wszystkich czytac. Przelecialam wzrokiem. Ze z rossmana sa ok. Ale to jeszcze kupa czasu.

Do góry