reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@klusek Tak, są opisane. Na tym linku co dałam wcześniej też są. 12 popularnych chusteczek jest porównanie, i jest tak odnośnik właśnie do tych testów Sroki, ona już ma chyba 120 różnych.

Jeżeli chodzi o chustki używałam tego co mi w ręce wypadało. Wszystkie były ok
Przy córce nawet kremu nie używałam i o dziwo nic się nie działo. A jak taz oparzenie miała to lekarka przepisałaprzepisał mo jakaś mieszkania w aptece maść - zdziałała cuda

U nas bardzo popularne są ekologiczne z firmy Honest Brand czy Honest Company. Nie pamiętam nazwy dokładnie. Za czasów kiedy miałam synka (6 lat temu) ceny eko były zawrotne. Pieluchy i chusteczki. Ale to jedyne jednorazówki, które tolerował. Więc płaciliśmy. Teraz mam nadzieję, że będzie inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, uff wreszcie doczytałam do końca 50 stron przez 3 dni B-)
dzięki za kciukasy, po wizycie poniedziałkowej i totalnym opieprzu od gina! poszłam bez coombsa i gr krwi i nie chciał mnie przyjąć. Nieżle mi się oberwało, ale w końcu zbadał, wszystko ok, na usg nadal nie pokazało moje dziecię płci ale...wracam z wynikami w poniedziałek lub wtorek to może wreszcie się uda podejrzeć.
Przepraszam że tylko o sobie, chyba od przyszłego tyg będę na wolnym bo jestem bardzo zmęczona po pracy a i brzuszek pobolewa i ciągnie, a gin nalega na l4 więc chyba ulegnę.
Jak będę w domu to na 100% aktywność moja na forum wzrośnie.

Trzymam kciuki za najbliższe wizyty i same dobre wieści! Do usłyszenia niebawem.

Dzień dobry. Witam się tym pieknym święcie. Ja wprawdzie ucztowac bede dopiero po lekarzu bo koło mnie porządnych pączków brak. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym i moja. Mam nadzieję, że nie beda mnie znów opierdzielac ze mocz zbyt skoncentrowany i ze za malo pije bo chleje jak szalona.
Nie napisze po imionach bo patrze jednym okiem... Tymon zaszczycil nas w nocy swoja obecnością i postanowil wstac o 6.10.
Tymon piękne imię! U nas na początku była Ola bo lekarz twierdził że dziewczynka jak urósł ptasio mial byc Olus. Ale jak z glupa zaproponowałam Tymona to mąż sie zakochał i jak teraz patrzę to wybór był idealny ♥myślę że Dzag82 się ze mna zgodzi.
Luska1979 dobrze, że narazie wszytsko jest ok i trzymam kciuki za rozmowe z gentykiem.
Ja mam poduszkę C i ją uwielbiam. Jak ktos chce to mogę wyslac link na allegro. Nie byla ekatremalnie tania ale smie na niej druga ciążę i nic sie niw dzieje nie zbija itd. Kuleczek nie slychac. Super. Pokrowiec sciagany. Jestem bardzo zadowolona.

reklama
Hey hey w paczkowy dzień :)

Mam nadzieje ze jak odwiozę młodego przed 9 to jeszcze jakieś paczki w cukierni zostaną:)

@luska1979 i @dzag82 zapamietalam ze wizytujecie :) wiec powodzenia! Aby serduszko biło równo jak dzwon i żebyś usłyszała Luska najlepsze z możliwych wiesci od genetyka.

Ja na 16 sta tez wizyta,moze podejrzmy co tam u małego, i mam nadzieje ze nie znajdzie przyczyny mojego bólu w lewym jakby jajniku tylko potwierdzi ze to sie rozciąga :)

Leżąc teraz w łóżku widzę jakieś prześwity błękitnego nieba, oby nie padało dziś ! Jest szansa :)

Wszystkim innym które tez dzisiaj idą na jakieś badania, po badania, na krewki i mocze zycze przyjemnych wizyt :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry