@Itta87 daj linka poduchy
I trzymam kciukasy za wizytę !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Itta87 daj linka poduchy
Smacznego Dzisiaj legalnie można grzeszyćStoję w kolejce po pączki ze 30 osób. Z 7 wpiernicze
Mniam
witam z rana, u nas pada
spać nie mogłam, chyba z 7 razy się budziłam dzisiaj ...
teraz płateczki i kawka, a popołudniu jadę do mamy
kciuki dzisiaj za wszystkie badania i ... pączki
Hej to jak możesz to wstaw link ,też się za jakąś rozglądam i chyba chciałabym typu cDzień dobry. Witam się tym pieknym święcie. Ja wprawdzie ucztowac bede dopiero po lekarzu bo koło mnie porządnych pączków brak. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty w tym i moja. Mam nadzieję, że nie beda mnie znów opierdzielac ze mocz zbyt skoncentrowany i ze za malo pije bo chleje jak szalona.
Nie napisze po imionach bo patrze jednym okiem... Tymon zaszczycil nas w nocy swoja obecnością i postanowil wstac o 6.10.
Tymon piękne imię! U nas na początku była Ola bo lekarz twierdził że dziewczynka jak urósł ptasio mial byc Olus. Ale jak z glupa zaproponowałam Tymona to mąż sie zakochał i jak teraz patrzę to wybór był idealny [emoji813]myślę że Dzag82 się ze mna zgodzi.
Luska1979 dobrze, że narazie wszytsko jest ok i trzymam kciuki za rozmowe z gentykiem.
Ja mam poduszkę C i ją uwielbiam. Jak ktos chce to mogę wyslac link na allegro. Nie byla ekatremalnie tania ale smie na niej druga ciążę i nic sie niw dzieje nie zbija itd. Kuleczek nie slychac. Super. Pokrowiec sciagany. Jestem bardzo zadowolona.
Link do: Poduszka kojecdla kobiet w ciąży ciążowa GRATISY - 5088139232 - oficjalne archiwum allegro
Aukcja już się skończyła ale trzeba jechać do dołu strony i tam jest opis
Dziękuję