Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiem szczerze ze kazde sie sprawdza. Zalezy co chcesz uzywac. Ja staralam sie wybierac najmniejsze zlo... ale nie we wszystkim to sie udajr bo po prostu nas nie stac... naprzyklad na jedzenie ekologiczne itp.. ale na tyle co finanse pozwolą staram sie wybierac te lepsze choc nie zawsze sie sprawdzaja... naturalne kosmetyki do pupy w ogole sie nie sprawdzily@Patysia152 Grunt, że znaleźliście odpowiednie
Ja poszukam chusteczek, które mają dodatkowo coś jak aloes (nie wiem co to tam konkretnie jest) ale takie myjąco-łagodzące typu Tami. Zobaczymy jak się sprawdzą.
Aga ja dzisiaj drugi dzień na zwolnieniu i też tylko poprasowalam i ziemniaczki dogotowalam bo reszta była z wczoraj, mąż wraca z pracy i mówi: jejku, posprzatalas obiadek gotowy chciało Ci się trzeba było odpoczywać [emoji6] a ja nic nie robiłam, także ten może też Twój Cie oszczędzić za leniuchowanie [emoji6]
Zamówiliśmy wielką pizzę i leniuchuję dalejAga ja dzisiaj drugi dzień na zwolnieniu i też tylko poprasowalam i ziemniaczki dogotowalam bo reszta była z wczoraj, mąż wraca z pracy i mówi: jejku, posprzatalas obiadek gotowy chciało Ci się trzeba było odpoczywać [emoji6] a ja nic nie robiłam, także ten może też Twój Cie oszczędzić za leniuchowanie [emoji6]