reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Patysia152 Grunt, że znaleźliście odpowiednie ;)
Ja poszukam chusteczek, które mają dodatkowo coś jak aloes (nie wiem co to tam konkretnie jest) ale takie myjąco-łagodzące typu Tami. Zobaczymy jak się sprawdzą. :)

Powiem szczerze ze kazde sie sprawdza. Zalezy co chcesz uzywac. Ja staralam sie wybierac najmniejsze zlo... ale nie we wszystkim to sie udajr bo po prostu nas nie stac... naprzyklad na jedzenie ekologiczne itp.. ale na tyle co finanse pozwolą staram sie wybierac te lepsze choc nie zawsze sie sprawdzaja... naturalne kosmetyki do pupy w ogole sie nie sprawdzily

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mąż mnie udusi ;P Cały dzień leniuchuję.. Wstałam o 12, złożyłam pranie, wstawiłam nowe, zaczęłam pakować prezenty bo wyjeżdżamy na weekend na podwójne urodzinki i tyle! Zero obiadu, zakupy nie zrobione.. Ale taka fatalna pogoda i leń w dupie, że szok! [emoji14]

Aga ja dzisiaj drugi dzień na zwolnieniu i też tylko poprasowalam i ziemniaczki dogotowalam bo reszta była z wczoraj, mąż wraca z pracy i mówi: jejku, posprzatalas obiadek gotowy chciało Ci się trzeba było odpoczywać [emoji6] a ja nic nie robiłam, także ten może też Twój Cie oszczędzić za leniuchowanie [emoji6]

ckaik0s3ujrpy6g1.png

Ja rozwazam czy robic faworki czy nie... mam juz sporo paczkow kupionych ale moze zrobie faworki a troche paczkow zamrozone zostanie na inna okazje :D

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@klusek gratuluję synka :)
Mój dzidziol uparty i nie chciał pokazać kim jest :p ale najważniejsze że wszystko w porządku :)
Dostalam skierowanie do diabetologa. Glukozę na czczo mam podwyższoną bo norma dla ciężarnych jest do 92 a ja miałam 105, po 1h norma do 180 a ja mam 179 a po 2h norma do 150 a ja mam 149 :p

Aga ja dzisiaj drugi dzień na zwolnieniu i też tylko poprasowalam i ziemniaczki dogotowalam bo reszta była z wczoraj, mąż wraca z pracy i mówi: jejku, posprzatalas obiadek gotowy chciało Ci się trzeba było odpoczywać [emoji6] a ja nic nie robiłam, także ten może też Twój Cie oszczędzić za leniuchowanie [emoji6]

ckaik0s3ujrpy6g1.png
Zamówiliśmy wielką pizzę i leniuchuję dalej :D

Klusek gratulacje chłopczyka :)

Truskaweczka to ja mam tak pod górna granicę ciśnienie, w domu jak posiedzę jest normalne, ale coś tylko porobię 132/95 a u lekarza od razu 140/100 i lekarzowi już wczoraj się to nie podobało. Dobrze ze spisuje sobie w domu ile mam, to powiedział że w razie czego jakby mi skoczyło mam wziąść beta-bloker. Ale boję się o to ciśnienie

ckaik0s3ujrpy6g1.png

reklama
Do góry