reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mi też właśnie pielęgniarka powiedziała żebym się tak nie denerwowała [emoji6] że to wszystko przez to że się stresuję

ckaik0s3ujrpy6g1.png

nażarłam się mieszanki studenckiej i teraz mi źle :-p
mąż przysmyczył dzisiaj pizzę, ale z Lidla :szok: Chilli Con Carne .. podziękuję :no:

coraz bardziej żałuję, że nie jestem na L4, zwariowane lotnisko, telefony do wieczora .. :oo:

Klusek, ouuu yeeeaaaah! Chłopaki w natarciu! :laugh2: Super, gratuluję, dobrze że wszystko dobrze :blink:

Patysia152, to jak taka promocja i to tak rzadko się zdarza, to ja bym się teraz obkupiła na rok do przodu, serio. Przy takiej cenie to warto. Żadnej chemii. Ale już 2f za paczkę to z mojej polskiej perspektywy to tez dużo. Chyba, że to średnia cena takich chusteczek. Ja znam tylko polskie realia.

I tyle. Wychodzę z wanny na Barwy Szczęścia :-p Jutro o 10:00 moja wizyta :blink: Jednocześnie mam piętra i nie mogę się doczekać, żeby się w końcu uspokoić - mam nadzieję.

Klusek, ouuu yeeeaaaah! Chłopaki w natarciu! :laugh2: Super, gratuluję, dobrze że wszystko dobrze :blink:

Patysia152, to jak taka promocja i to tak rzadko się zdarza, to ja bym się teraz obkupiła na rok do przodu, serio. Przy takiej cenie to warto. Żadnej chemii. Ale już 2f za paczkę to z mojej polskiej perspektywy to tez dużo. Chyba, że to średnia cena takich chusteczek. Ja znam tylko polskie realia.

I tyle. Wychodzę z wanny na Barwy Szczęścia :-p Jutro o 10:00 moja wizyta :blink: Jednocześnie mam piętra i nie mogę się doczekać, żeby się w końcu uspokoić - mam nadzieję.
Wlasnir zobaczylam ze to za 9 paczek a nie 12 ale i tak wychodzi 1.48 za paczke. Pampersa sa po funcie w promocji. Wlasnie pytalam siostre czy zamowi mi. Bo na pierwsze zamowienie jak sie wyda 80 funtow 20 funtow off czyli bym miala 6 opakowan po 9 paczek za 60 funtow. Wystarczylo by na jakis czas :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@--Aga-- dziecko na taki aloes w chusteczkach też może być uczulone. Wyjdzie w praniu.
@klusek gratuluję synusia!
@MamaT szkoda ładny skalniak się zapowiadał. Zrobisz sobie ładniejszy!
@safiya też czytałam sroka.o przynajmniej wiem czego nie kupować. A i tak potem dzieć czasmi się buntuje i uczulenia ma.
@dzag82 a kiedy odbierasz wyniki wczorajszego kuju-kuju?
Ja już swoje mam i znów żelazo będę pakować...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty! Zmykam zrobić pazurki i spać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś wśród nas dzień pizzy [emoji14]
I racja, siurki królują ostatnio :D Już praktycznie udało się przekonać mojego M do Tymka. Podoba mu się, nie ma nic przeciwko :D Mówi tylko: "ale co jak za jakiś czas wymyślimy super imię?" - Ja już swoje super wymyśliłam hihi ;P
Dzwoniłam do szpitala, jutro idę odebrać Pappe i od razu spotkanie z lekarzem żeby omówić wynik.

reklama
Sa w tych testach opisane chusteczki dada? Bo normalnie lenia mam i nie chce mi sie wszystkich czytac. Przelecialam wzrokiem. Ze z rossmana sa ok. Ale to jeszcze kupa czasu.

Do góry