Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnir zobaczylam ze to za 9 paczek a nie 12 ale i tak wychodzi 1.48 za paczke. Pampersa sa po funcie w promocji. Wlasnie pytalam siostre czy zamowi mi. Bo na pierwsze zamowienie jak sie wyda 80 funtow 20 funtow off czyli bym miala 6 opakowan po 9 paczek za 60 funtow. Wystarczylo by na jakis czasKlusek, ouuu yeeeaaaah! Chłopaki w natarciu! Super, gratuluję, dobrze że wszystko dobrze
Patysia152, to jak taka promocja i to tak rzadko się zdarza, to ja bym się teraz obkupiła na rok do przodu, serio. Przy takiej cenie to warto. Żadnej chemii. Ale już 2f za paczkę to z mojej polskiej perspektywy to tez dużo. Chyba, że to średnia cena takich chusteczek. Ja znam tylko polskie realia.
I tyle. Wychodzę z wanny na Barwy Szczęścia Jutro o 10:00 moja wizyta Jednocześnie mam piętra i nie mogę się doczekać, żeby się w końcu uspokoić - mam nadzieję.