Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo. Moja pozycja do spania to na boku z jedną nogą podkurczoną. Inaczej nie zasneJa dostalam poduche C. Owinieta wokol mnie. Jest super. Bo ja lubie na boku spac z podkurczonymi nogami. Lubie spac w tym moim kokonie.
Nie przeszkadza ci dźwięk jak kuleczki w nocy się przemieszczają? Ja mam takie 2 małe poduchy. Czasem ten dźwięk pod uchem mnie drażniLink do: CEBA CEBUSZKA PODUSZKA ROGAL DO KARMIENIA JERSEY
Ja mam cebuszkę i się sprawdza, grubaśna (wypełnienie nie jest jak poduszki co się splaszczają tylko mini kuleczki styropianowe), rozkłada się prawie w węża, lub rogal, jak kto potrzebuję (jeden koniec mam między nogami a drugi pod głową), no a materiał jersey uwielbiam