reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie w ten pochmurny dzień. Aż człowiekowi nic się nie chce.
@Adeline89 masakra z tymi wynikami. Tylko dodali Ci niepotrzebnych stresów. Jak emocje opadną musicie porozmawiać z lekarzem i na spokojnie zdecydować co będziecie robić dalej. My cały czas zaciskamy kciuki za dzielną Jagódkę :)

reklama
A któraś z mam po raz pierwszy wybiera się na warsztaty w stylu bezpieczny maluch? Mamo to ja organizuje znowu...

A mi dziś przyszła poducha do spania i juz na niej leżę ale mi dobrze mąż się ucieszy bo nie będę mu kołdry zabierala by zawinąć pomiędzy nogami
W jakim kształcie? Od kilku dni nie mogę się zdecydować. Wydaje mi się że wszystkie były by dobre :)

f2w33e3k34cniyv8.png

@ikulka A Ty na nfz czy prywatnie? Chyba miałaś prywatnie chodzić o ile dobrze pamiętam. Kurcze ja mam zawsze usg.. Chociaż na chwilę robią, żeby zobaczyć czy wszystko okej. No bo jak wygląd a wizyta bez usg? Sprawdza ciśnienie, pyta jak się czujesz i wysyła do domu? Ehh.. Ci lekarze..
W tym tygodniu mam 2 wizyty :D

A to moja nowa zdobycz - Pan kiełbasa ;D Pierwsza noc za nami [emoji18]
Bardzo kręcię się w nocy i uwielbiam swoją poduszkę, więc odpadają te wszystkie ciążowe poduchy w kształcie litery C. Ta sprawdza się idealnie ;)
1487603023-aaaaaa.jpeg

Pan Kiełbasa, haha :-D:-D, padlam xD

hello laseczki wtorkowo!
głowa mnie strasznie boli, już miałam myśl, żeby dziś zostać w domu w sumie to wciąż myślę :hmm:
W jakim kształcie? Od kilku dni nie mogę się zdecydować. Wydaje mi się że wszystkie były by dobre :)

f2w33e3k34cniyv8.png
edit:

podpisuję się, bo też chcę kupić :happy:

zwolniłam się jednak wcześniej z pracy, głowa boli :hmm:
traumatyczne przeżycie prosić o zastępstwo - Pani Koordynator nie rozumie tego "a nie wytrzymasz?", "a ostatnio po ilu Ci przeszło?" .. :dry:
się stracę to już nie będzie kwestia 2 godzin tylko całych tygodni i wtedy zobaczymy :growl:

@Adeline89 naprawdę trzymam za Ciebie kciuki, nie płacz proszę!!

Fajna. Bo ci bardziej chodziło o poduche żeby między nogami mieć ?
Ja patrzyłam na poduche w kształcie U, w nocy często kręcę się i było by dobrze mieć po obu stronach. Ale również w kształcie C da się do leżenia po obu stronach.
Ale to dopóki nie prześpisz się na tych poduchach to ciężko wybrać.

Ktoś jeszcze ma poduche?
Komu jaka pasuje ?

f2w33e3k34cniyv8.png

reklama
Ja po wizycie.W sumie nic ciekawego się nie dowiedziałam bo to wizyta z usg.Tylko tyle że jutro mam wizytę u ginekologa a u nas takie wizyty to rzadkość odnośnie tej macicy.Jednak dobrze że to powiedziałam bo chyba będę mieć zakładany pessar.Jakaś masakra w tej ciąży.Cały urlop spędzę u lekarzy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry