Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zrobił mi usgO nieeeee, to już 18 tydzień?? I nie pokazało?! Może wstydliwa laseczka? Ja mam usg za 9 dni i nie odpuszczę dopóki się nie dowiem grrr
Haha jak zaczniesz rodzić to zapomnisz o ładnych pozycjach z filmów, obnażona, spocona będziesz szukać jakiekolwiek ulgi w różnych pozycjach, nie zdziw się też jak zrobisz kupę pod siebie [emoji16]
A mój lekarz jest ordynatorem... ehh@ikulka ja znam ból...moja ginekolog też jakaś starej daty trochę, i najczęściej na wizycie bada mnie ginekologicznie maca brzuch po czym stwierdza że nie widzi wskazań do usg...dla mnie to idiotyczne prowadzenie ciąży jak niezbyt ją interesuje czy z dzieckiem wszystko w porządku, chodzę do niej bo mam na luxmed więc wszystkie badania za darmo i tak poza tym to nie mogę na nią narzekać. W 9tyg jak byłam i mi powiedziala że nie widzi wskazań to jej powiedziałam że ost w 9tyg nie było tętna...to nagle się wskazanie znalazło...potem na kolejnym też nie robiła bo 5dni wcześniej miałam genetyczne, i teraz mam 24.02 i powiedziałam że nie wyjde jak mi nie zrobi.
Mi wyszły m badaniu później na szczegółowym nic i teraz powtarzałem to nic nie wyszło. Mam powtórzyć za trzy miesiaceHej dziewczyny. Czy jest tu jakaś kobietka z przeciwcialami anty rhd?
ja robilam miesiac temu, na wyniku mialam napisane ze przeciwciala antyrhd nieaktywne w PTA. Teraz robilam po 3 tygodniach od poprzedniego badania to w wyniku napisane, że miano przeciwcial wynosi 8 w PTA.. A więc wzrosły. za tygodnie mam powtorzyc czy wzrastają...Mi wyszły m badaniu później na szczegółowym nic i teraz powtarzałem to nic nie wyszło. Mam powtórzyć za trzy miesiace