Truskaweczka2017
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się na pewno wszystko będzie dobrze [emoji2]trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Jestem z Tobą
To super że z dzieciaczkami wszystko ok [emoji2]My juz po badaniu genetycznym. Obydwoje wynik wzorowy, jutro jeszcze test Pappa i jakies jedno badanie z krwi. Mamy córę a drugie sie schowałojestem przeszczęśliwa, ze zdrowe!!
Lekarka wie, ze generalnie mam niski poziom i kiedys miewalam nagle spadki. Powiedziala, ze bedziemy to kontrolowac, zobaczymy jak krzywa wyjdzie i mam nie doprowadzac do sytuacji, kiedy cukier moze mi gwaltownie spasc@myycha I co Ci lekarz powiedział na taki wynik?
@luska1979 A czemu poród na leżąco każdy zły? Ja tylko o takim słyszałam. No i w wodzie. Rodzi się jakoś inaczej w PL niż u Ciebie?
@Truskaweczka2017 Ej! Nawet nie myśl, że może coś być źle. Postanowione i zapisane na forum: WSZYSTKIE, bez wyjątku, rodzimy najkochansze dzieci w sierpniu. I tego się trzymamy prze kolejne miesiące.![]()
![]()
no to super, może jest szansa na parkęMy juz po badaniu genetycznym. Obydwoje wynik wzorowy, jutro jeszcze test Pappa i jakies jedno badanie z krwi. Mamy córę a drugie sie schowałojestem przeszczęśliwa, ze zdrowe!!