reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A tak a propo badań, to miałam w zeszłym tygodniu odebrać Pappe, okazało się, że nie mają jakiegoś odczynnika do wykonania badania i ciągle na niego czekają. W środę mam dzwonić czy już może jest wynik i umówić się po odbiór. Ciekawe, czy tyle może krew czekać.. Ale jakoś mi nie zależy, mogą mi w ogóle nie dawać tych wyników bo u tak wiem, że będzie dobrze. :)

reklama
@--Aga-- polecam obejrzeć dokumenty o porodach na żywo, może to pomoże Ci się w jakikolwiek sposób przygotować psychicznie :D swego czasu naoglądałam się tych ''seriali'' i już nic mnie nie zdziwi no chyba, że tylko mój własny :p
Co do pappy to mi mówili, że gdzieś zawożą krew i zawsze w poniedziałki podają wyniki, po tygodniu moich też nie było, czekam drugi tydzień

Ostatnia edycja:
Jejkuś a jak reagują faceci na takie wypróżnienie się? Wiem, że to całkowicie normalne. Ale jednak niecodzienne ;p
Nie chce się nakręciac, kilka dokumentów na temat porodu już oglądałam. Co ma być to będzie, tyle osób to przetrwało to i ja muszę. Choć to dla mnie jeszcze odległa chwila [emoji14]

Jesteś niemożliwa :rofl2: Czy Twój mąż miewa czasem obawy przed powrotem do domu z takich wyjazdów? Albo nie myśli, że pomylił domy i do obcego wszedł? :laugh2:
:-p
Toż on zawsze przed wyjazdem mówi: kochanie, tylko cię proszę, nie szalej za bardzo. [emoji23][emoji23][emoji23]
Rok temu przed domen koło chodnika do drzwi głównych do domu zrobiłam sobie kwiatki. Jak wrócił, Nie pozostało mu nic innego jak pojechać do budowlanego i kupić cegły i obłożyć. A ile klął przy tym, bo ziemia nierówna, a ten to perfekcjonista. Będzie robił, docinał, równał, aż efekt będzie jaki miał zamierzony, choć pewnie wolałby, żeby wogole nie było. Bo teraz wciąż podlewać musi [emoji12][emoji23][emoji23][emoji23]
Dodam, że są rzeczy których się nie tykam. Koszenie trawy (nigdy! Choćby mi mandat mieli dać, ale prędzej sąsiad swojego nastoletniego syna przyśle cichaczem niż mi mandat wlepią). Nie podcinam i nie profiluję krzewów (to głównie męża i mojej mamy pikuś). Elektryka (matko boska Toż jak on by się na mnie darł [emoji36], para by mu z uszu szła). Mam zakazane na dach wchodzić i rynny czyścić, choćby dwa metry syfu naleciało i rynny miały poodpadać [emoji23] sprzęt do docinania płytek ma przyklejony (nie kłamię) napis: kochanie rozkręciłem, nie znajdziesz reszty [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Jejkuś a jak reagują faceci na takie wypróżnienie się? Wiem, że to całkowicie normalne. Ale jednak niecodzienne ;p
Nie chce się nakręciac, kilka dokumentów na temat porodu już oglądałam. Co ma być to będzie, tyle osób to przetrwało to i ja muszę. Choć to dla mnie jeszcze odległa chwila [emoji14]

Kij z facetem. Ja miałam dyskomfort jak stąd do Nowego Jorku. Wolę lewatywę ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry we wtorek :) dzień kłucia i siku do słoiczka. Mam nadzieję że nie padnę w kolejce.
Udanego poranka prawą nogą [emoji3]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry