myycha
Fanka BB :)
Dzag recami nogami sie podpisuje. Moze gdybym nie daj Boze przezyla jakas ciazowa traume to bym na siebie chuchala i dmuchala, ale bez przesady. Jak nie musze to nie zamierzam przelezec calej ciazy brzuchem do gory. Mycie okien nie jest wskazane w ostatnim etapie, ale ze wzgledu na zbytnie naciaganie sie do gory moze sie przyczynic do odklejenia lozyska. Ale ja i po terminie mylam okna, po prostu nie naciagalam sie ile wlezie. Ale powiem Wam, ze ja czesto podziwiam takie odpoczywajace kobietki, zakupow samr nie zrobia, nie posprzataja, nie ugotuja. Czasem chcialabym potrafic sie tak wychamic i pomyslec wielcr o sobie ale jestem na to zbyt dumna i zbyt samodzielna. Co tez nie oznacza, ze robie rzeczy, ktore mialyby byc dla mnie niebezpieczne. Dzwiganie kilka kg w ciazy? A moze by poczytac jak dzwigac, jak rozlozyc ciezar, zeby sobie nie zrobic krzywdy. I pamietajcie, ze nie da sie na zapas odpoczac, sie mozna tylko rozleniwic a potem zdziwko po porodzie i wtedy potrzebna wielce pomoc ze wszystkich stron i wielkie zale do swiata. Nie mialam zamiaru nikogo urazic ta wypowiedzia, ale takie gadanie wywoluje we mnie frustracje. Za duzo sie juz naogladalam podczas calego mego ciazowania i macierzynstwa
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom