weronika123456
Zaciekawiona BB
skad można podłapać toxo? myślałam, ze tylko od kota?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
skad można podłapać toxo? myślałam, ze tylko od kota?
Okna myjesz..? Nie można rąk podnosić.. Macica się naderwać może.. Kurczę dziewczyny.. Ja wiem, że ciąża to nie choroba, że normalnie się funkcjonuje.. Mówiłam tak przy 1 ciąży, przy 2.. Obie nie dotrwały. Weźcie dla swojego, a przede wszystkim dla dzieciaczka zdrowia uważajcie.. Nie bez powodów tyle ostrzegają.. Tak samo z dźwiganiem.. Można max kilka kg.. Chyba z 5.. Jedna aktywność i odpoczynek.. Nasz organizm pracuje teraz inaczej, nawet jak tego nie odczuwamy..
Jak tfu, tfu coś się stanie to nie darujecie sobie do końca życia...
Sorki, ale jakoś mnie to ruszyło..
Bardziej od surowego mięsa, niedopieczonego i brudnych warzyw i owoców
Witam czwartkowo. Czekam na mamę i bedziemy robić gołąbki okna otwarte bo tak przyjemnie na dworzu. Ptaszki świergoczą i aż miło posiedzieć z kawą na kanapie