Dzień dobry!
Chciałam już wczoraj się podzielić nowinami ale padłam na kanapie, przez co dziś mnie tak szyja boli, że nie umiem się swobodnie poruszać
A więc na wizycie ogólnie wszystko ok i podpytałam lekarza żeby zerknął kto tam siedzi w brzuszku, stwierdził, że trochę wcześnie na podglądanie ale jak się dzidziuś ładnie ułoży to zobaczymy. No i powiedział, że na 90% chłopak
Mąż też był w końcu ze mną i też widział że synuś, tylko mnie ślepota ogarnęła i nic tam nie dojrzałam.
Następna wizyta 14 marca i mam nadzieję że gin będzie mógł to potwierdzić. Ale się cieszę
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, przynoście same dobre wieści
marii19 udanego dnia, faktycznie będziesz mieć dzisiaj aktywny czas
MamaT - u mnie ta masakra robi się codziennie
bez względu na to jak bardzo ogarnę to rozgardiasz wraca w tempie ekspresowym
25_pixels- ja na razie nie kupuję laktatora, przy Hani najstarszej córci miałam ręczny z aventu, sporadycznie z niego korzystałam więc na moje potrzeby był wystarczający. Po Jasiu sprzedałam laktator, ale też go w ogóle przez ten czas nie używałam. Jak wracasz do pracy do elektryczny na pewno będzie bardziej funkcjonalny. Słyszałam dobre opinie o Medeli, tej drugiej firmy nie znam.
luska1979 - co do imienia to gdzieś mi mignęło że podoba Ci się Marcin - potwierdzam, że Marciny to fajne chłopaki, w tym i mój mąż
ale uparte to jak któraś z dziewczyn pisała
tak czy siak wielokrotnie ta upartość i konsekwencja działa na plus.
witam również nowe sierpnióweczki
na prawdę mamy prawdziwy baby boom
klusek piękną masz córcię
mychaa prawdziwa braterska miłość
moje dwie piękne tak najczęściej się przytulają i bardzo kochają jak są poza domem. Przy innych to miłość że ho ho, wystarczy przekroczyć próg domu...to zaczyna się "sielanka"
Miłego dzionka