Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ja mam jeszcze rolade lodowa i lezy od wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To 16 tydzień leci a 15 jest skończony. Przynajmniej tak mi się wydajeja też .. 15+2 nie wiem czy to 15 czy 16 tydzień
Narobilyście smaka ale o tej porze małża z domu nie wygonię!już nie - zjadłam
Ja biore i zalezy... staram sie dalej zeby blizej szyjki byla. I teraz zaczelam moczyc woda tabletke to lepiej sie rozpuszcza.@luska1979 to rzeczywiście blisko to NewCastle chciałabym poleciec tam jakoś wiosna, ale chyba przez te przeboje początkowe za bardzo sie boje, pomijając ze Wogole nie przepadam za lataniem
Mam pytanko, czy któraś jeszcze bierze Luteinę dowcipnie ?
Była mowa o szyjce i ja sie zastanawiam czy dobrze ja aplikuje, nie dość ze tego strasznie nie lubię to zastanawiam sie czy nie za płytko :/ sory za bezpośrednie pytanie ale czy wy wciskacie ja aż tak do końca ? do oporu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
16 16+1 bo 16+2 16+6 17Dziewczyny a jak liczycie te tygodnie ciąży bo już głupieje.
Np. 16,16+1,16+2 itd czy
16,16+2,16+3?
Wybaczcie moja tepote
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zajarzylam dziękuję :-)16 16+1 bo 16+2 16+6 17
Bo jak 16 16+2 to potem ostatni dzien 16+7
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom