reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A co do spaniA w dzień dziecka to mój synek w zasadzie można powiedzieć, że od urodzenia nie śpi w dzień taki jego urok niestety. I raz jedyny mu się zdażyło w czasie przeziębienia przy bajce zasnąć na kanapie i jak to zobaczyłam od razu skoczyłam do niego w panice bo myślałam, że zemdlał.

reklama
Dziewczyny jak znajdziecie jakieś fajne Otulacze dla bobasków to wrzućcie linki. Tym razem zakupie i myślę że jego brak przy pierwszym dziecku był powodem niepokoju i płaczu jak tylko leżał w wózku czy łóżeczku.

Dzień dobry!
Chciałam już wczoraj się podzielić nowinami ale padłam na kanapie, przez co dziś mnie tak szyja boli, że nie umiem się swobodnie poruszać:baffled:
A więc na wizycie ogólnie wszystko ok i podpytałam lekarza żeby zerknął kto tam siedzi w brzuszku, stwierdził, że trochę wcześnie na podglądanie ale jak się dzidziuś ładnie ułoży to zobaczymy. No i powiedział, że na 90% chłopak:biggrin2::biggrin2::biggrin2: Mąż też był w końcu ze mną i też widział że synuś, tylko mnie ślepota ogarnęła i nic tam nie dojrzałam.:no: Następna wizyta 14 marca i mam nadzieję że gin będzie mógł to potwierdzić. Ale się cieszę:biggrin2:

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty, przynoście same dobre wieści:yes:

marii19 udanego dnia, faktycznie będziesz mieć dzisiaj aktywny czas:happy:
MamaT - u mnie ta masakra robi się codziennie:wściekła/y: bez względu na to jak bardzo ogarnę to rozgardiasz wraca w tempie ekspresowym
25_pixels- ja na razie nie kupuję laktatora, przy Hani najstarszej córci miałam ręczny z aventu, sporadycznie z niego korzystałam więc na moje potrzeby był wystarczający. Po Jasiu sprzedałam laktator, ale też go w ogóle przez ten czas nie używałam. Jak wracasz do pracy do elektryczny na pewno będzie bardziej funkcjonalny. Słyszałam dobre opinie o Medeli, tej drugiej firmy nie znam.
luska1979 - co do imienia to gdzieś mi mignęło że podoba Ci się Marcin - potwierdzam, że Marciny to fajne chłopaki, w tym i mój mąż:yes: ale uparte to jak któraś z dziewczyn pisała :rofl: tak czy siak wielokrotnie ta upartość i konsekwencja działa na plus.
witam również nowe sierpnióweczki:biggrin2: na prawdę mamy prawdziwy baby boom:-D
klusek piękną masz córcię:biggrin2:
mychaa prawdziwa braterska miłość:tak: moje dwie piękne tak najczęściej się przytulają i bardzo kochają jak są poza domem. Przy innych to miłość że ho ho, wystarczy przekroczyć próg domu...to zaczyna się "sielanka" :-D

Miłego dzionka :biggrin2:

@25.pixels ja mam Medela mini electric, kupilam jak sie Krzys urodzil i bardzo sobie chwale. Karmilam obu chlopakow ponad rok i przez te lata karmienia duzo korzystalam a laktator jak nowy ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Patik80 gratulacje!! Trochę chłopców znow przybyło, mysle nawet ze sie wyrównalo.

Wizytujacym życzę udanych wizyt.
Pozostalym laseczkom miłego dnia :)

My dzisiaj jedziemy do Portu, moze kupie coś fajnego. Glownie to bym chciala jakieś bluzeczki i bluze rozpinana, moze spodnie. Chociaż jak jade specjalnie to pewnie duzo nie kupię.

Widzialam gdzies temat butelek.. Ja mialam jedna wlasnie z zestawu z laktatora, ale chlopcy i tak z niej nigdy nie pili. Odciagalam duzo mleka wieczorami, zeby bylo na sniadanko, do kaszy, manny, budyniu itp ;)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja liczę, że 15+2 to 16 tydzień. Tak mi się wydaje najrozadniej. I moj lwkarz tez tak liczy. Gorzej, że nigdy nie wiem w którym mce jestem :)
Proszę , ściąga dla Ciebie

Załączniki

• Screenshot_2017-01-14-22-12-03.png
    Screenshot_2017-01-14-22-12-03.png
    67,3 KB · Wyświetleń: 74
Hej z rana

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Patik, super ze chlopak. Grono meskie sie powieksza

Mi kiedys pozyczyla kolezanka laktator elektryczny. Super byl. Natomiast sam laktator nie pobudza laktacji i tylko poltora miesiaca dalam rade. Pozniej butla.
Teraz sie zastanawiam. A miala ktoras doczynienia z laktatorem Canpol elektr?

Kurcze mnie od 3 dni jakby jajnik prawy bolal. Takie bole krotkie. Promieniujace.

Dzag jak kiecki???

reklama
Dzień dobry.
Już trzymam kciuki za wizyty✊✊✊.
Dziś ich będzie sporo! W tym i ja.
Teraz jestem w pracy. ..nie wiem czy przypadkiem nie ostatni dzień.

Imiennie nie odpisze bo działam na telefonie.
Zdjęcie przytulasow braci. ..bomba!!i ta dupka w rajstopkach. No czad.
Ja i w ciąży z Kają jeździłam niemal do końca za kółkiem. Teraz też śmigam i póki co nie zauwazylam mniejszej koncentracji. Ale wezmę to pod uwagę.

Ja dziś mam pełne 16t. Zobaczymy jak bobo urosło. Wczoraj wieczorem zjadlam wafelka- sukces bo ostatnio słodkie nie istnieje...i nasze bobo dość energicznie zareagowalo - aż byłam w szoku. Miałam wrażenie że najnormalniej odbiło mi się od brzucha.

Kobietki swedzi Was brzuch? ?

Wczoraj dałam moim domownikom czas do piatku na podanie po Max. 2 propozycje imion.Myślę że poznamy dziś płeć więc w week. narada.

Do góry