luska1979
Fanka BB :)
Ja i tak bikini już nie włożę z powodu oponki chociaż rozstępów nie mam.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodziak!Czesc dziewczyny! U nas dzisiaj slonecznie, maz ma wolne do konca tygodnia wiec troche ogarniamy dom. Ale jęczołe mam dzisiaj w domu, za chwilr na szczescie czas drzemki [emoji14]
Co do bolu glowy to mnie dopada jak malo pije w ciagu dnia, moze to tez moze byc powod u kyorejs z Was luska ciekawa jestem czy u Ciebie bedzie rodzynek! Ok, lece troche pobujac Mlodego bo wlazl do kosza na pranir i jeczy tylko uśtać uśtać
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Marcin bardzo ładnie [emoji4]Anntryb trzymam kciuki.
A my zmieniliśmy opcję imienia na Marcin dla chłopaka.Ciekawe ile jeszcze razy zmienimy.
U nas pierwotnie mial byc Marcin, maz nadal sie upiera ale chyba jednak Adam bedzie. Chyba ze jednak to dziewczynka.Anntryb trzymam kciuki.
A my zmieniliśmy opcję imienia na Marcin dla chłopaka.Ciekawe ile jeszcze razy zmienimy.
Jaki cudny! !Czesc dziewczyny! U nas dzisiaj slonecznie, maz ma wolne do konca tygodnia wiec troche ogarniamy dom. Ale jęczołe mam dzisiaj w domu, za chwilr na szczescie czas drzemki [emoji14]
Co do bolu glowy to mnie dopada jak malo pije w ciagu dnia, moze to tez moze byc powod u kyorejs z Was luska ciekawa jestem czy u Ciebie bedzie rodzynek! Ok, lece troche pobujac Mlodego bo wlazl do kosza na pranir i jeczy tylko uśtać uśtać
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie wiedziec, co to nie wymysla My mamy raczej malo takich gadzetow, nie kupujemy za duzo zabawek itp, chlopcy maja tak duza wyobraznie, ze kosz na pranie, wielkie kartony, zwykle klocki i garnki sa dla nich atrakcyjniejsze [emoji14]@myycha ale słodziak. Są takie misy plastikowe specjalne do kręcenia się i bujania, tylko oczywiście nie pamiętam jak to się nazywa. Zaletą jest że dziecko buja się samo
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom