Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam wczoraj w ccc ale kupiłem tylko dzieciakom kapcie do szkoły [emoji12]Nadrobilam huuurra
Bylismy polazilismy po sklepach. Poogladalismy sprzetu kafle podlogi itd.
Zjedlismy chinszczyzne
Zaszlam do ccc. Ale stwierdzilam ze mam 3 pary zimowych to zaszaleje i na wiosne- jesien kupie coby pozniej miec z glowy. Wrocilismy i dostalam prezent od Miska. Pozniej baraszkowanie i jestem wypompowana.
A to moj prezent i buty
Zobacz załącznik 795539
Zobacz załącznik 795540
Zobacz załącznik 795541
Mnie nic nie pomogło. W pierwszej ciąży dzielnie się trzymałam bez rozstępów do 8 miesiąca. Już myślałam że mam takie szczęście że się nie pokażą. Ale wylazł jeden na podbrzuszu. W kolejnych ciążach pojawiły się kolejne wydłużając się niestety. Teraz stosuję bio oil, licząc na to ze nie będzie jeszcze gorzej. Ale mówi sie trudno, w bikini i tak na plaży nie hasamDziewczyny, co wam pomogło na rozstępy w poprzednich ciążach? Co możecie polecić?