reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hejka sierpniowki :-)

Gratuluje ostatnich wizyt.
Patik powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Dzag tez jestem ciekawa kiecek :-)

Co do rozstępów to słyszałam pozytywne opinie o palmersie i na początku ciąży go kupilam, dopiero 2 dni temu go uzylam tylko na nogi, poki co brzuch smaruje oliwka. Ale mialam po nim straszna wysypke. Nie wiem czy go uzyje jeszcze.

@dzag82 chyba wyprobuje Twoj patent ;-) , na razie odinstalowalam apke, zainstaluje ja znow za pare dni :-/ . Jedyny plus z tej sytuacji, ze widze Wasze suwaczki :-D
No to kochana dzis "wolne" wiec korzystaj ile sie da ;-)

@patik80 kciuki za wizyte!! Ja tez NIC nie kupilam, jak tak czytam ile dziewczyny kupuja to troche im zazdraszczam :p

@anntryb &&&& za wyniki :-)

Dobra uciekam na ploty ;-)

Ciężko coś doradzić na rozstępy.
W pierwszej ciąży używałam drogich jak na tamte lata kosmetyków i do ud i do piersi. ..nic nie zdało rezultatu . W drugiej i teraz używam tylko oliwki. A to raczej dlatego że super nawilża☺. Do rozstępów można się przyzwyczaic. Ja swoje oswoilam...i mam je gdzieś.

✊✊✊za dzisiejsze wizyty! !

Ja przejrzałam właśnie księgę imion, ojej trudno nam będzie wybrać imię. ..bez względu na płeć. Jeśli jutro się pokaże to w week robimy zebranie naszej czwórki i ustalamy.

Nadrobilam huuurra

Bylismy polazilismy po sklepach. Poogladalismy sprzetu kafle podlogi itd.
Zjedlismy chinszczyzne
Zaszlam do ccc. Ale stwierdzilam ze mam 3 pary zimowych to zaszaleje i na wiosne- jesien kupie coby pozniej miec z glowy. Wrocilismy i dostalam prezent od Miska. Pozniej baraszkowanie i jestem wypompowana.

A to moj prezent i buty
Zobacz załącznik 795539
Zobacz załącznik 795540
Zobacz załącznik 795541
Ja też byłam wczoraj w ccc ale kupiłem tylko dzieciakom kapcie do szkoły [emoji12]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

A ja odwiozłam Emi do szkoły. Jem śniadanie i spadam do wyrka chociaż na 3 h.
A ja mam przeczucie że chłopak u mnie w brzuchu siedzi.
Dlatego ja nadrabiam biężąco...nie spamiętałabym tego co piszecie.
A mi chyba wczorajszy lód pomógł na ten ból głowy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny! U nas dzisiaj slonecznie, maz ma wolne do konca tygodnia wiec troche ogarniamy dom. Ale jęczołe mam dzisiaj w domu, za chwilr na szczescie czas drzemki [emoji14]
Co do bolu glowy to mnie dopada jak malo pije w ciagu dnia, moze to tez moze byc powod u kyorejs z Was ;) luska ciekawa jestem czy u Ciebie bedzie rodzynek! Ok, lece troche pobujac Mlodego bo wlazl do kosza na pranir i jeczy tylko uśtać uśtać ;)
1487150932-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylkaa ja akurat wenę na zakupy mam.Powoli kompletuje ciuszki już w głowie mam listę wszystkich zakupów dla maluszka.
U mnie podobnie jest na weekendzie-młodsza przedszkolak odsypia a starsza wstaje jak ranny ptaszek.
Ja nie mam za bardzo rozstępów chyba 1 mi w drugiej ciąży wyskoczył.A smarowałam się mustellą.
Patik80 powodzenia na wizycie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, co wam pomogło na rozstępy w poprzednich ciążach? Co możecie polecić?
Mnie nic nie pomogło. W pierwszej ciąży dzielnie się trzymałam bez rozstępów do 8 miesiąca. Już myślałam że mam takie szczęście że się nie pokażą. Ale wylazł jeden na podbrzuszu. W kolejnych ciążach pojawiły się kolejne wydłużając się niestety. Teraz stosuję bio oil, licząc na to ze nie będzie jeszcze gorzej. Ale mówi sie trudno, w bikini i tak na plaży nie hasam

Do góry