reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kolis Wywietrzyc pokoj i bardzo lekka kawa.

Witam z rana i z łóżka ufff nie nadrobilam za co przepraszam ale wczoraj mielismy troche lataniny po miescie a wieczorem ceramiczny. Myślałam, że padnę najgorzej, że klęcze juzwnad nim co 2 dzień. Kurcze mam ochote na 2 rzeczy na raz na śniadanie hehehe i to chyba pierwsza zachcianka.

Nie pamiętam też za bardzo o czym czytałam z doskoku. Współczuję wam bólu glowy, gratuluję zakupów ja do pepco mam dość daleko, więc nie wiem kiedy podjadę. Trzymam już teraz kciuki za jutrzejsze wizyty - widziałam, że sporo wizytuje a dalej nie pamiętam za co wybaczcie.
Coś w ogóle ostatnio u mnie gorzej z pamięcią, szybciej zapominam... Ale chyba nie tylko ja tak mam bo ktoś też się tu skarżył na to - ofcoz nie pamietam kto

Ostatnia edycja:
reklama
Klusek, paczka z tamtymi kieckami będzie dzisiaj, dam znać :tak:

beata1313 pisze:
Okropnie pisac bez apki, musze najpierw pisac w notatniku, a potem to kopiowac wrrryyyy...
Ja sobie otwieram forum w dwóch zakładkach :blink:. Z jednej zakładki czytam, a w drugiej zakładce, na ostatniej stronie, odpisuję na bieżąco.

kotomiś pisze:
@kolis Wywietrzyc pokoj i bardzo lekka kawa.
...no chyba, że mieszkasz w Krakowie :laugh2: To absolutnie nie otwieraj :rofl: Dzisiaj znowu mamy komunikację miejską za free... Syf.

U mnie dzisiaj święto lasu!! Tymek w przedszkolu, Witek w żłobku. Chwilo trwaj!!! Zastanawiam się czy się mąż wkurzy, jak nic nie ruszę w domu :laugh2:. Pobojowisko od wczoraj, bo mi się sprzątać po dzieciach nie chciało. I dalej mi się nie chce. Celebruję chwile spokoju i ciszy. Nie odkurzam, nie myję podłogi. Nooo, gary mogę umyć, bo też wczoraj nam się nie chciało umyć. A zaraz lecę do jednego Lidla, bo mam cynk od znajomej, że u nich jeszcze ciuchy ciążowe w koszach leżą. Lecę zobaczyć.

Dzien dobry mamusie :)

@luska1979 kochana pociesze Cie nie jestes sama., ja tez od zeraz wszystko muszę kupic. Czuje sie z tym jak bym pierwszy raz była w ciąży ha ha ale ogólne mnie to przeraża, bo jakos weny brak latac i szukac... Moze jeszcze przyjdzie czas na to albo po prostu po usg polowkowym ogarne sie ze jestem w ciąży albo jak zacznie sie ruszać fasolina. Na razie ciesze sie ale do mnie nie dociera... Juz mój bardziej się wkreca #WyrodnaMatka

Na ruchy tak szybko nie licze bo pod pempkiem mam troche skory po ostatniej ciazy wiec ma sie orzez co dziecko kopac ha ja- choć chciabym

Lece robic sniadanko skoro mloda właśnie wstala - ona mimo ze przedszkolak to najbardziej korzysta na feriach spi do 9 - 10 szkoda ze starszak nie podziela tego zdania ha ha

Dzień dobry
Wczoraj Was czytałam na raty, żeby Was nadrobić ale pamiętam już niewiele. I z moja pamięcią zaczyna być kiepsko.

dzag82 mam nadzieję ze dzisiejsza nocka nie była taka tragiczna. dużo sił życzę !
safiya cieszę się ze wyniki są dobre

Dołączam do wszystkich których boli głowa. Pije właśnie kawke. Mam nadzieję ze pomoże.

Wczoraj miałam wycieczkę do miasta po okulary do mojej trójki. I czeka nas ciężka przeprawa. Jasiu bardzo się buntuje. Oby z czasem sie przyzwyczaił.

Zaczynam zazdrościć tych pierwszych zakupów wyprawkowych. Ja na razie nic nie kupiłam. Czekam na wiadomość kto mieszka w brzuszku.

No i dzisiaj wizytuję. Godz. 16.00

Kolis ja tez sie obudzilam z bolem glowy, przewietrzylam sobie lekko pokoj i jest lepiej.ale to chyba jakies cisnienie :(

Kupilam w pepco spioszki w gwiazdki, spodeneczki, czapeczke i niedrapki, za wszystko zaplacilam 23zl :D maja czapuszki i niedrapki po 1.99zl. Takie cieniutkie.
Jak naprawie samochod to musze jechac znow cos kupic maluszkowi, ale max 1-2 rzeczy, bo nie chce kupowac samych bialych, bo plci jeszcze nie znam. A za 2 tygodnie mam nadzieje ze poznam ;)
Mam body i polspioszki w gwiazdki z pepco :) takie unisex, za 2 tyg będę znać płeć dopiero

Klusek, paczka z tamtymi kieckami będzie dzisiaj, dam znać :tak:

Ja sobie otwieram forum w dwóch zakładkach :blink:. Z jednej zakładki czytam, a w drugiej zakładce, na ostatniej stronie, odpisuję na bieżąco.

...no chyba, że mieszkasz w Krakowie :laugh2: To absolutnie nie otwieraj :rofl: Dzisiaj znowu mamy komunikację miejską za free... Syf.

U mnie dzisiaj święto lasu!! Tymek w przedszkolu, Witek w żłobku. Chwilo trwaj!!! Zastanawiam się czy się mąż wkurzy, jak nic nie ruszę w domu :laugh2:. Pobojowisko od wczoraj, bo mi się sprzątać po dzieciach nie chciało. I dalej mi się nie chce. Celebruję chwile spokoju i ciszy. Nie odkurzam, nie myję podłogi. Nooo, gary mogę umyć, bo też wczoraj nam się nie chciało umyć. A zaraz lecę do jednego Lidla, bo mam cynk od znajomej, że u nich jeszcze ciuchy ciążowe w koszach leżą. Lecę zobaczyć.
Uważaj na rozmiary, bluzki są ładne ale ogromne, wzięłam czarną M a wygląda jak XL, będę chciała zwrócić lub wymienić

reklama
Do góry