reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kolis Wywietrzyc pokoj i bardzo lekka kawa.

Witam z rana i z łóżka ufff nie nadrobilam za co przepraszam ale wczoraj mielismy troche lataniny po miescie a wieczorem ceramiczny. Myślałam, że padnę najgorzej, że klęcze juzwnad nim co 2 dzień. Kurcze mam ochote na 2 rzeczy na raz na śniadanie hehehe i to chyba pierwsza zachcianka.

Nie pamiętam też za bardzo o czym czytałam z doskoku. Współczuję wam bólu glowy, gratuluję zakupów ja do pepco mam dość daleko, więc nie wiem kiedy podjadę. Trzymam już teraz kciuki za jutrzejsze wizyty - widziałam, że sporo wizytuje a dalej nie pamiętam za co wybaczcie.
Coś w ogóle ostatnio u mnie gorzej z pamięcią, szybciej zapominam... Ale chyba nie tylko ja tak mam bo ktoś też się tu skarżył na to - ofcoz nie pamietam kto

Ostatnia edycja:
reklama
Klusek, paczka z tamtymi kieckami będzie dzisiaj, dam znać :tak:

beata1313 pisze:
Okropnie pisac bez apki, musze najpierw pisac w notatniku, a potem to kopiowac wrrryyyy...
Ja sobie otwieram forum w dwóch zakładkach :blink:. Z jednej zakładki czytam, a w drugiej zakładce, na ostatniej stronie, odpisuję na bieżąco.

kotomiś pisze:
@kolis Wywietrzyc pokoj i bardzo lekka kawa.
...no chyba, że mieszkasz w Krakowie :laugh2: To absolutnie nie otwieraj :rofl: Dzisiaj znowu mamy komunikację miejską za free... Syf.

U mnie dzisiaj święto lasu!! Tymek w przedszkolu, Witek w żłobku. Chwilo trwaj!!! Zastanawiam się czy się mąż wkurzy, jak nic nie ruszę w domu :laugh2:. Pobojowisko od wczoraj, bo mi się sprzątać po dzieciach nie chciało. I dalej mi się nie chce. Celebruję chwile spokoju i ciszy. Nie odkurzam, nie myję podłogi. Nooo, gary mogę umyć, bo też wczoraj nam się nie chciało umyć. A zaraz lecę do jednego Lidla, bo mam cynk od znajomej, że u nich jeszcze ciuchy ciążowe w koszach leżą. Lecę zobaczyć.

Dzien dobry mamusie :)

@luska1979 kochana pociesze Cie nie jestes sama., ja tez od zeraz wszystko muszę kupic. Czuje sie z tym jak bym pierwszy raz była w ciąży ha ha ale ogólne mnie to przeraża, bo jakos weny brak latac i szukac... Moze jeszcze przyjdzie czas na to albo po prostu po usg polowkowym ogarne sie ze jestem w ciąży albo jak zacznie sie ruszać fasolina. Na razie ciesze sie ale do mnie nie dociera... Juz mój bardziej się wkreca #WyrodnaMatka

Na ruchy tak szybko nie licze bo pod pempkiem mam troche skory po ostatniej ciazy wiec ma sie orzez co dziecko kopac ha ja- choć chciabym

Lece robic sniadanko skoro mloda właśnie wstala - ona mimo ze przedszkolak to najbardziej korzysta na feriach spi do 9 - 10 szkoda ze starszak nie podziela tego zdania ha ha

Dzień dobry
Wczoraj Was czytałam na raty, żeby Was nadrobić ale pamiętam już niewiele. I z moja pamięcią zaczyna być kiepsko.

dzag82 mam nadzieję ze dzisiejsza nocka nie była taka tragiczna. dużo sił życzę !
safiya cieszę się ze wyniki są dobre

Dołączam do wszystkich których boli głowa. Pije właśnie kawke. Mam nadzieję ze pomoże.

Wczoraj miałam wycieczkę do miasta po okulary do mojej trójki. I czeka nas ciężka przeprawa. Jasiu bardzo się buntuje. Oby z czasem sie przyzwyczaił.

Zaczynam zazdrościć tych pierwszych zakupów wyprawkowych. Ja na razie nic nie kupiłam. Czekam na wiadomość kto mieszka w brzuszku.

No i dzisiaj wizytuję. Godz. 16.00

Kolis ja tez sie obudzilam z bolem glowy, przewietrzylam sobie lekko pokoj i jest lepiej.ale to chyba jakies cisnienie :(

Kupilam w pepco spioszki w gwiazdki, spodeneczki, czapeczke i niedrapki, za wszystko zaplacilam 23zl :D maja czapuszki i niedrapki po 1.99zl. Takie cieniutkie.
Jak naprawie samochod to musze jechac znow cos kupic maluszkowi, ale max 1-2 rzeczy, bo nie chce kupowac samych bialych, bo plci jeszcze nie znam. A za 2 tygodnie mam nadzieje ze poznam ;)
Mam body i polspioszki w gwiazdki z pepco :) takie unisex, za 2 tyg będę znać płeć dopiero

Klusek, paczka z tamtymi kieckami będzie dzisiaj, dam znać :tak:

Ja sobie otwieram forum w dwóch zakładkach :blink:. Z jednej zakładki czytam, a w drugiej zakładce, na ostatniej stronie, odpisuję na bieżąco.

...no chyba, że mieszkasz w Krakowie :laugh2: To absolutnie nie otwieraj :rofl: Dzisiaj znowu mamy komunikację miejską za free... Syf.

U mnie dzisiaj święto lasu!! Tymek w przedszkolu, Witek w żłobku. Chwilo trwaj!!! Zastanawiam się czy się mąż wkurzy, jak nic nie ruszę w domu :laugh2:. Pobojowisko od wczoraj, bo mi się sprzątać po dzieciach nie chciało. I dalej mi się nie chce. Celebruję chwile spokoju i ciszy. Nie odkurzam, nie myję podłogi. Nooo, gary mogę umyć, bo też wczoraj nam się nie chciało umyć. A zaraz lecę do jednego Lidla, bo mam cynk od znajomej, że u nich jeszcze ciuchy ciążowe w koszach leżą. Lecę zobaczyć.
Uważaj na rozmiary, bluzki są ładne ale ogromne, wzięłam czarną M a wygląda jak XL, będę chciała zwrócić lub wymienić

reklama
Do góry