reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jeszcze się miałam pochwalić, że na koniec tego okropnego dnia zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam na allegro dwa topy na lato, za bezcen :-) Z outletu, ale mam nadzieje, ze będą ok Link do: 36D31 MAMALICICIOUS BLUZKI TOPx2 ROZMIAR M Baba to baba. Jak coś kupi to od razu lepiej :laugh2:
Super cena, uwielbiam łapać okazje na allegro ;) w ogóle to ładne sukienki ma ten sprzedawca ale nie na moje nogi ;((

reklama
Witam Wszystkie Dziewczyny i życzę miłego dnia. Moje dziecko jeszcze śpi, więc mam chwilę dla siebie. Za oknem piękna, słoneczna pogoda. Pisalyscie o zakupach i promocjach i kupiłam na smyk online dwie czapeczki i 3 rękawiczki niedrapki za 19 zł ( czapeczki i niedrapki pasują do siebie kolorystycznie) . Ok zwlekam się z łóżka bo już się głodna zrobiłam ;-)

@luska1979 mi tak sie zrobilo jak wgralam aktualizacje :-(

@JustynaWM ja w kazdej ciazy pow.20kg, nawet w ost gdzie bylam na diecie cukrzycowej, zero slodyczy, systematyczne, czeste male posilki :-( . &&&&& zeby bol szybko przeszedl!!

Okropnie pisac bez apki, musze najpierw pisac w notatniku, a potem to kopiowac wrrryyyy...

Lece robic sniadanko, a potem na ploteczki do sasiadki :p , muuaaaa

Ja juz starszyzne odwiozlam do szkoły i przedszkola teraz leżę bo daleja mnie kaszel męczy

Ja dziś Jeszce w pracy. Ostatnie podrygi...i długie wolne ☺.
Jutro wyczekana wizyta.Może poznam płeć naszego ktosia. I też pierwsze co zrobię to polecę choćby babskie lub męskie skarpeteczki kupić.W moim miasteczku oprócz pepco i textil nie ma nic dla dzieci więc nie będę szaleć. 21 marca jedziemy do Szczecina i wtedy zapewne coś kupię. Wczoraj się zastanawialiśmy kto w tym brzuchu siedzi. ..wszyscy moi najblizsi i przyjaciele obstawiania chłopca. A ja bez przeczucia☺.

@luska1979 mi tak sie zrobilo jak wgralam aktualizacje :-(

@JustynaWM ja w kazdej ciazy pow.20kg, nawet w ost gdzie bylam na diecie cukrzycowej, zero slodyczy, systematyczne, czeste male posilki :-( . &&&&& zeby bol szybko przeszedl!!

Okropnie pisac bez apki, musze najpierw pisac w notatniku, a potem to kopiowac wrrryyyy...

Lece robic sniadanko, a potem na ploteczki do sasiadki :p , muuaaaa
Niestety życie jest cholerne niesprawiedliwe :( w tamtej ciąży od początku tyłam mimo że jechałam na owocach głównie...

reklama
Kolis ja tez sie obudzilam z bolem glowy, przewietrzylam sobie lekko pokoj i jest lepiej.ale to chyba jakies cisnienie :(

Kupilam w pepco spioszki w gwiazdki, spodeneczki, czapeczke i niedrapki, za wszystko zaplacilam 23zl :D maja czapuszki i niedrapki po 1.99zl. Takie cieniutkie.
Jak naprawie samochod to musze jechac znow cos kupic maluszkowi, ale max 1-2 rzeczy, bo nie chce kupowac samych bialych, bo plci jeszcze nie znam. A za 2 tygodnie mam nadzieje ze poznam ;)

Do góry