reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej z rana

Kokon porzucilam o 3 nad ranem bo kark mnie bolal. Bo ja ze spiacych na plasko. Ale zeby noge zadrzec idealny. Na dzien do ogladania tv i czytania tez bedzie ok..

Dzis zaczynam 16 tydz. Ale czas leci szybko

Dzag pamietaj jak tylko przyjda te sukienki daj znac. A jeden top mam podobny. Wygodne sa

reklama
25_pixels ja też miałam rwę kulszową pod sam koniec drugiej ciąży.Chodziłam jak staruszka.
Beata to ciekawe bo mi apka dobrze działa.Może to zależy od szybkości netu albo aktualizacja ma błąd.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny piszecie o białym płynie na ospę a u nas to wszyscy (bo aktualnie dużo dzieci teraz ma ospę) stosują fiolet ponoć najlepszy a straszne narzekania słyszę na ten biały. I ja tez kropkuję tym fioletem.
U mojego synka te duże krosty które posmarowałam białym płynem dłuugo nie chciały się zagoić, odstawiłam i kąpałam małego w fiolecie właśnie

JustynaWM ale Ci zazdroszczę a ja walentynki w pracy...buuu.
Atfk taką mam nadzieję bo jak wyzdrowiałam to znów głowa mnie boli.Czasem mam dość tej ciąży.
Mahoniowa to trzymam kciuki.Ja teraz czekam na list ze szpitala.Codziennie pewnie będę wyglądać listonosza.
Dzięki Mahoniowa.Dziś mam fajną obsadę...kazali mi siedzieć i odpoczywać więc wpadłam na ploty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Walentynki dzień jak codzień w sumie, z reguły filmy oglądamy wieczorami, mój przy piwku :) a film super
Dziś też mnie głowa boli aż wymiotować się chce i kręci w głowie ;((

Dobry wieczor! Ufff... nadrobilam ;) ja czytam co u was zawsze wieczorkiem... takze troche tego z 24 godzin jest ;)
Wrocilam niedawno z pracy... kurcze dzisiaj prawie sama czerwona bielizne sprzedawalysmy... ;))))
a ja Walentynki z corcia ... maz wraca dopiero w piatek.
Jutro mowie w pracy o bobo bo beda u mnie z centrali... strasznie sie stresuje ;/
Dziewczyny wiem ze niektore z was jeszcze na minusie a reszta? Ja mam juz 4 na plusie... jestem przerazone... a wcale duzo wiecej nie jem ;/
Ja mam 3 kg, tydzień 16 kończę, wg kalkulatora przyrostu wagi w ciąży jest norma, najwięcej przybiera się w 2 trymestrze. U mnie zatrzymuje się też woda, mam problemy z nerkami, w 1 ciąży nabrałam 25kg głównie wody właśnie, w 2 ostatnich tygodniach spucham o 5kg! Balon.
Jeśli wiesz że nie objadasz się to może też to woda? Ew ogranicz słodycze i przekąski jak się boisz :)

witam z rana :-) dziś mnie naszła ochota na płatki z mlekiem :-D pewnie zaraz znów będę głodna haha
czuję się ok, mam nadzieję, że Wy też - jedynie, co mam problem ze wstawaniem - nie ważne ile śpię ..

Miłego dzionka!!

witam z rana :-) dziś mnie naszła ochota na płatki z mlekiem :-D pewnie zaraz znów będę głodna haha
czuję się ok, mam nadzieję, że Wy też - jedynie, co mam problem ze wstawaniem - nie ważne ile śpię ..

Miłego dzionka!!
Narobilaś mi smaku tym mlekiem :D
Więc wstanę z łóżka i zrobię śniadanie, szklanka mleka a do tego tost z masłem orzechowym i dżemem truskawkowym... [emoji5]

Miłego dnia!

reklama
Do góry