reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mahoniowa Twoja mama ma niby rację bo w tamtych czasach ciąża nie była tak stresująca.Ale z drugiej strony żyjemy w lepszych czasach kiedy jesteśmy w stanie uratować tak skrajne wcześniaki jak te urodzone w 22 tc kiedy jesteśmy w stanie zrobić operację w łonie matki i uratować życie jeszcze nienarodzonego dziecka.Napewno robimy te wszystkie badania dla dobra naszych dzidziusiów.
25_pixels ja niestety spodziewam się że wyniki testu pappa nie będą tak super i to będzie oznaczało że krótszy chromosom w rozdaniu dostał się nam po raz 3.Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha :laugh2: I jeszcze rybaczki h&m za 15zł :laugh2:
Jessu, idę spać bo zbankrutuję... Witek przestał kwiczeć to może uda się usnąć.

Mahoniowa Twoja mama ma niby rację bo w tamtych czasach ciąża nie była tak stresująca.Ale z drugiej strony żyjemy w lepszych czasach kiedy jesteśmy w stanie uratować tak skrajne wcześniaki jak te urodzone w 22 tc kiedy jesteśmy w stanie zrobić operację w łonie matki i uratować życie jeszcze nienarodzonego dziecka.Napewno robimy te wszystkie badania dla dobra naszych dzidziusiów.
25_pixels ja niestety spodziewam się że wyniki testu pappa nie będą tak super i to będzie oznaczało że krótszy chromosom w rozdaniu dostał się nam po raz 3.Ale jak to mówią nadzieja umiera ostatnia.

Ona nie tyle krytykuje, co nadziwić się nie może tym różnym badaniom itd. I tak myślę sobie że miały lżej psychicznie przez to kiedyś. Były poprostu przy nadziei całą ciążę :-) czyli miały nadzieję że wszystko będzie dobrze [emoji3]Czego i nam wszystkim życzę. Dobranoc

Dzag82 życzę spokojnej i dobrze przespanej nocki.
Mahoniowa dlatego nie stresuj się na zapas.Ja wyluzowałam i nie myślę nawet o tym.Będzie dobrze to super a będzie źle to też dam radę...widocznie nie pisane mi są całkiem zdrowe dzieci i tyle w temacie.Stresować się na tym napewno nie będę.

Hej ale jestem wkurrrrr :realmad: , wywalilo mi apke ta maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawt ja odinstalowalambi zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a prsez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna :no2::sad: . Takze wybaczcie ale tak ogolnie sie odniose.... laseczki super ze zakupy udane, wizyty zaliczone wzorowo, ja tez wyczekuje tych cudownych smyrniec.
Safiya ja tez bym dociekala co kurna oni v

Hej ale jestem wkurrrrr :realmad: , wywalilo mi apke ta maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawt ja odinstalowalambi zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a prsez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna :no2::sad: . Takze wybaczcie ale tak ogolnie sie odniose.... laseczki super ze zakupy udane, wizyty zaliczone wzorowo, ja tez wyczekuje tych cudownych smyrniec.
Safiya ja tez bym dociekala co kurna oni v

reklama
Hej ale jestem wkurrrrr :realmad: , wywalilo mi apke na maksa kompletnie nie chce sie wlaczyc, nawet ja odinstalowalam i zainstalowalam na nowo i dupa blada, zachcialo mi sie aktualizacje wgrac no rzesz.... a przez przegladarke to masakra jakas, nie mam jak swobodnie Wam odpisywac, kazdej z osobna :no2::sad: . Takze wybaczcie ale tak ogolnie sie odniose.... laseczki super ze zakupy udane, wizyty zaliczone wzorowo, ja tez wyczekuje tych cudownych smyrniec.
Safiya ja tez bym dociekala, czemu nie zrealizowano calego pakietu, co kurna oni sobie mysla :cool: .
Jak mi ta apka nie zadziala chyba mnie cholera wezmie :realmad::realmad: ... jeszcze te literowki ...
Milego dnia mamuski i wybaczcie ze bede mniej pisac, ale "w takich warunkach" to cisnienie mi skacze :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry