Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana współcZuję... u mnie mega ból ...myślałam że miednicy ale internista i ginekolog mi powiedzieli ze to kręgosłup a najgorsze ze promieniuje mi do prawej stopy dziewczyny czy to może być efekt znieczulenia zewnatrzoponowego które miałam podane podczas porodu? No tak w domu sobie myślałam....Dziewczyny czy bolą Was kolana? Od tygodnia strzyka mi w kolanach, podczas schylania, prowadząc auto, nawet podczas snu odczuwam dyskomfort. Tak jakby brakowało mi jakiegoś mazidla.
Dziewczyny czy bolą Was kolana? Od tygodnia strzyka mi w kolanach, podczas schylania, prowadząc auto, nawet podczas snu odczuwam dyskomfort. Tak jakby brakowało mi jakiegoś mazidla.
Współczuję bólu, mamy przerabane ;-) dwa tygodnie temu bolała mnie kość ogonowa a teraz te kolana. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości ale każda ciąża jest inna. Brzuch mam jak w 6 miesiącuKochana współcZuję... u mnie mega ból ...myślałam że miednicy ale internista i ginekolog mi powiedzieli ze to kręgosłup a najgorsze ze promieniuje mi do prawej stopy dziewczyny czy to może być efekt znieczulenia zewnatrzoponowego które miałam podane podczas porodu? No tak w domu sobie myślałam....
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
I nie dokonczylam o przybieraniu na wadze ;-) w pierwszej ciąży miałam 15 kg na plusie przy wadze wyjściowej 55 kg teraz mam 3 na plusie przy wadze wyjściowej 60 kg.Jeśli chodzi o tycie w ciąży to w pierwszej
Współczuję bólu, mamy przerabane ;-) dwa tygodnie temu bolała mnie kość ogonowa a teraz te kolana. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości ale każda ciąża jest inna. Brzuch mam jak w 6 miesiącu