reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny czy bolą Was kolana? Od tygodnia strzyka mi w kolanach, podczas schylania, prowadząc auto, nawet podczas snu odczuwam dyskomfort. Tak jakby brakowało mi jakiegoś mazidla.

reklama
Dziewczyny czy bolą Was kolana? Od tygodnia strzyka mi w kolanach, podczas schylania, prowadząc auto, nawet podczas snu odczuwam dyskomfort. Tak jakby brakowało mi jakiegoś mazidla.
Kochana współcZuję... u mnie mega ból ...myślałam że miednicy ale internista i ginekolog mi powiedzieli ze to kręgosłup :( a najgorsze ze promieniuje mi do prawej stopy :( dziewczyny czy to może być efekt znieczulenia zewnatrzoponowego które miałam podane podczas porodu? No tak w domu sobie myślałam....

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Beata tak niestety jestem migrenowcem ale rzadko miewam ataki migren tak może 1 na kilka miesięcy a tu w tej ciąży prawie nonstop od kilku tygodni.No już nie daje rady.Lodów niestety brak w domu...może jutro kupię.
Emikaa moja miała mieć z kwietnia 26....ale co tam wolała jeszcze siedzieć w brzuszku do maja.Ja też jestem urodzona w maju...23.
Jak to nie sprawdzają Patysia...jak sprawdzają kość nosową....udowej nie.To się mierzy na usg w 2 trymestrze.
Lina1555 u mnie też dzieci na obiadkach w szkole i przedszkolu więc tylko gotuje dla siebie.Ale dziś jeszcze wolne mają od szkoły.Jutro wracają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ojjj mnie boli od tygodnia,ale tylko lewe. Jest mega słabe, i przy zgięciu, i ciezko nim unieść nogę. Tyle ze ja nie mam właśnie mazi w kolanie, chondlomeracja II stopnia kiedyś tam dawno stwierdzona. I tak ze 3 razy mam bóle w ciagu roku, miałam brać zastrzyki z kwasu ale jakoś samo zawsze przechodzi, pomaga mi opaska na kolano. I akurat teraz trafiło sie! Czasem wiąże to ze zmiana pogody :) ale jakos wiosny jeszcze nie widac hehe ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie Emikaa może mam to samo co Ty :-( u mnie też odzywa się to co jakiś czas. Kiedyś miałam rtg i ortopeda stwierdził, że mam przypadłość "kolano skoczka" . W piątek idę do ginekologa i zapytam się co mogę z tym zrobić.

Evelinia ja też cytrynki zajadam.
Kotomiś to bujdy...po mojej zgadze ciążowej to chyba po pas dziewczyny powinny mieć włosy po urodzeniu.
No ja napewno muszę kupić jakąś komodę dla maluszka.Szafy moich dziewczyn pękają w szwach i nasze też z mężem.
Kurektyna tak mąż bardzo zdolny mi się trafił.

Kurektyna jak byłam na swoim pierwszym forum porodowym i miałam termin na czerwiec to na majówkach dziewczyna urodziła dziewczynkę z zespołem downa.Dowiedziała się dopiero po porodzie.Nie czuję bazy że przy Waszych częstych usg w Polsce lekarz tego nie zauważył nawet jeśli badania prenatalne jej wyszły ok.
U nas właśnie to było postawą do badań genetycznych gdy druga córka też nie mówiła w wieku 3 lat...u Wiki nie było podejrzeń autyzmu więc zaraz wydało im się to dziwne i niestety to nie przypadek.
25_pixels zazdroszczę takiej pogody.U nas szaro i zimno.

Jeśli chodzi o tycie w ciąży to w pierwszej
Kochana współcZuję... u mnie mega ból ...myślałam że miednicy ale internista i ginekolog mi powiedzieli ze to kręgosłup :( a najgorsze ze promieniuje mi do prawej stopy :( dziewczyny czy to może być efekt znieczulenia zewnatrzoponowego które miałam podane podczas porodu? No tak w domu sobie myślałam....

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję bólu, mamy przerabane ;-) dwa tygodnie temu bolała mnie kość ogonowa a teraz te kolana. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości ale każda ciąża jest inna. Brzuch mam jak w 6 miesiącu :)

reklama
Jeśli chodzi o tycie w ciąży to w pierwszej

Współczuję bólu, mamy przerabane ;-) dwa tygodnie temu bolała mnie kość ogonowa a teraz te kolana. W pierwszej ciąży nie miałam takich dolegliwości ale każda ciąża jest inna. Brzuch mam jak w 6 miesiącu :)
I nie dokonczylam o przybieraniu na wadze ;-) w pierwszej ciąży miałam 15 kg na plusie przy wadze wyjściowej 55 kg teraz mam 3 na plusie przy wadze wyjściowej 60 kg.

Do góry