Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj @SZIRLI ale się nas mnoży[emoji2] jak miło!
Rozgość się i napisz może coś o sobie
Ojej raz na pare miesiecy to u mnie raj bylby z migrena.... ja mam zdecydowanie czesciej... i w tej ciazy tez czesto...Beata tak niestety jestem migrenowcem ale rzadko miewam ataki migren tak może 1 na kilka miesięcy a tu w tej ciąży prawie nonstop od kilku tygodni.No już nie daje rady.Lodów niestety brak w domu...może jutro kupię.
Emikaa moja miała mieć z kwietnia 26....ale co tam wolała jeszcze siedzieć w brzuszku do maja.Ja też jestem urodzona w maju...23.
Jak to nie sprawdzają Patysia...jak sprawdzają kość nosową....udowej nie.To się mierzy na usg w 2 trymestrze.
Lina1555 u mnie też dzieci na obiadkach w szkole i przedszkolu więc tylko gotuje dla siebie.Ale dziś jeszcze wolne mają od szkoły.Jutro wracają.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
WitajCześć Dziewczyny :-) Jestem Agnieszka i chciałabym dołączyć do Sierpniowych Mam. Termin porodu 3.08 to według OM natomiast według ostatniego usg 30.07. To jest moja druga ciąża :-)
Luska1979 to masz extra bo ja się śmieję, że mój to chyba przespał moment, w którym nadzwyczajne zdolności Bóg rozdawałEvelinia ja też cytrynki zajadam.
Kotomiś to bujdy...po mojej zgadze ciążowej to chyba po pas dziewczyny powinny mieć włosy po urodzeniu.
No ja napewno muszę kupić jakąś komodę dla maluszka.Szafy moich dziewczyn pękają w szwach i nasze też z mężem.
Kurektyna tak mąż bardzo zdolny mi się trafił.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy dokładnie ten sam dzień om i datę porodu wg om ;-)Cześć dziewczyny mnie Nie było kółka dni. Biegunka w domu istna masakra na szczęście mnie ominęła
Czy ja mogę jeszcze prosić o dopisanie do tabelki? Dominika 29lat om 9.11.2016 termin 16.08.2017 płeć? Imiona?brat Franuś
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom