reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Beata1313
200 € masakra chyba bym się popłakała
Masz rację co do dzag82, wspominała o wizycie w poniedziałek . Szkoda,że dziś nie dała rady wejść !

reklama
Witaj @SZIRLI ale się nas mnoży[emoji2] jak miło!
Rozgość się i napisz może coś o sobie:)

Miło mi Was poznać i od razu się przyznaje, że Was poczytuje od 3 grudnia :$ wiem trochę głupio ale jakoś niezrecznie mi było. Nie mam Facebooka i nie udzielam się na innych forach. Mam 33 lata i jestem z Pomorza, okolice Gdyni. Mam 4 letniego synka Kajetana i na 90% będzie kolejny chłopiec. Imienia jeszcze nie mamy.

Beata tak niestety jestem migrenowcem ale rzadko miewam ataki migren tak może 1 na kilka miesięcy a tu w tej ciąży prawie nonstop od kilku tygodni.No już nie daje rady.Lodów niestety brak w domu...może jutro kupię.
Emikaa moja miała mieć z kwietnia 26....ale co tam wolała jeszcze siedzieć w brzuszku do maja.Ja też jestem urodzona w maju...23.
Jak to nie sprawdzają Patysia...jak sprawdzają kość nosową....udowej nie.To się mierzy na usg w 2 trymestrze.
Lina1555 u mnie też dzieci na obiadkach w szkole i przedszkolu więc tylko gotuje dla siebie.Ale dziś jeszcze wolne mają od szkoły.Jutro wracają.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej raz na pare miesiecy to u mnie raj bylby z migrena.... ja mam zdecydowanie czesciej... i w tej ciazy tez czesto...
No u mnie nic nie mowili o kosci nosowej. Moze u ciebie inaczej luska.
Co do wagi ja sie lekko przejmuje bo mam juz spora nadwage... ale zeby sie tam odchudzac czy cos to nie bede w ciazy... przytyje trudno... spadnie kiedys...
A co do cyc to mnie sutki teraz bola... a tak to w ogole nie bolaly cyce... ale ja karmie to te inaczej pewnie.

Luska a nie widzisz jakiejs zależności ze szczepionkami?? Jako niemowlak mala nie okazywala zadnych znakow? W rodzinie macie historie autyzmu??

Ratunku boli mnie ucho bardzo [emoji22]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

Evelinia ja też cytrynki zajadam.
Kotomiś to bujdy...po mojej zgadze ciążowej to chyba po pas dziewczyny powinny mieć włosy po urodzeniu.
No ja napewno muszę kupić jakąś komodę dla maluszka.Szafy moich dziewczyn pękają w szwach i nasze też z mężem.
Kurektyna tak mąż bardzo zdolny mi się trafił.

Luska1979 to masz extra bo ja się śmieję, że mój to chyba przespał moment, w którym nadzwyczajne zdolności Bóg rozdawał :-D:-D:-D

Hola77 dlatego też się na to cieszę na te zakupy.Powoli zaczynam od ciuszków.Też staram się nie zostawić wszystkiego na czerwiec bo wydatków przed nami sporo i w tym przeprowadzka.Dlatego największe sprzęty chcę już też kupić na większe lokum.
Mnie nie wyrzuca z forum ale piszę przez aplikację.
Ja akurat szukam mniejszego wózka by mi się spokojnie mieścił w bagażniku.
Oj Beata współczuję bólu głowy.
Ag.ta to super że podejrzałaś dzidziusia.
A ja właśnie się wzruszam na serialu druga szansa.
Po drzemce głowa mnie boli.Muszę jakoś kolację zjeść.Ale nadrabiam najpierw forum.

reklama
Cześć dziewczyny mnie Nie było kółka dni. Biegunka w domu istna masakra :( na szczęście mnie ominęła ;)
Czy ja mogę jeszcze prosić o dopisanie do tabelki? Dominika 29lat om 9.11.2016 termin 16.08.2017 płeć? Imiona?brat Franuś

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy dokładnie ten sam dzień om i datę porodu wg om ;-)

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry