Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajć to mi przypomniałaś straszne rzeczy w full wypasie wątróbkę drobiową zjem od czasu do czasu,ale bez większych zachwytówŚledzie przed ciąża tak teraz mega wstręt. Ale nikt nie zmusi mnie w życiu do flaków, ozorkow, nóżek, kurzuch łapek, serduszek i innych takich... Nawet wątróbki nie dotknę...
U mnie nie przechodza warzywa i salatki. Jest tylko kilka ktore hadam chociaz i tak robie postepy bo probuje tez i takuch ktorych nie chicialam tknac. I tak z tejkategori jem wiecej niz dwa lata temu ahhh loooooody taaak ale tylko sorbety i to najlepiej takie kwasne: cytyna, limonka czarna pozeczka no i malina pyyychota
A ja uwielbiam warzywa zjem wszystkie w każdej postaci no nie mówię, że wszystkimi się zachwycam.Brukselka może być a nie musi,ale najbardziej uwielbiam zielone szparagi,fasolkę szparagową i kalafiora jadłabym codziennie i mi się nie przejedzą nigdyA ja czekam na szparagi mmmmm, najlepiejnz grilla i maczane w rozpuszczonym na grillu camambert juz kiedys widziałam w lidlu jakieś z "Afryki" ale nie odważyłam sie kupić ale marzą mi sie
A tak to raczej nie warzywna tez jestem, lubię fasolkę i kalafiora z masełkiem i bulkta tarta , do obiadu buraczki na ciepło i słodkawo, No i leczo i to co w leczu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom