reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hahaha.. A więc nie tylko ja wybrzydzam. Ale też was zaskocze. Nie cierpię jabłek i... truskawek. Z warzyw nie jem brukselki. Tak to wszystko inne na potęgę.

reklama
U mnie nie przechodza warzywa i salatki. Jest tylko kilka ktore hadam chociaz i tak robie postepy bo probuje tez i takuch ktorych nie chicialam tknac. I tak z tejkategori jem wiecej niz dwa lata temu :) ahhh loooooody taaak ale tylko sorbety i to najlepiej takie kwasne: cytyna, limonka czarna pozeczka no i malina pyyychota :)

A ja czekam na szparagi mmmmm, najlepiejnz grilla i maczane w rozpuszczonym na grillu camambert :):) juz kiedys widziałam w lidlu jakieś z "Afryki" ale nie odważyłam sie kupić :) ale marzą mi sie

A tak to raczej nie warzywna tez jestem, lubię fasolkę i kalafiora z masełkiem i bulkta tarta , do obiadu buraczki na ciepło i słodkawo, No i leczo i to co w leczu :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Śledzie przed ciąża tak teraz mega wstręt. Ale nikt nie zmusi mnie w życiu do flaków, ozorkow, nóżek, kurzuch łapek, serduszek i innych takich... Nawet wątróbki nie dotknę...
Ajć to mi przypomniałaś straszne rzeczy w full wypasie wątróbkę drobiową zjem od czasu do czasu,ale bez większych zachwytów ;)

U mnie nie przechodza warzywa i salatki. Jest tylko kilka ktore hadam chociaz i tak robie postepy bo probuje tez i takuch ktorych nie chicialam tknac. I tak z tejkategori jem wiecej niz dwa lata temu :) ahhh loooooody taaak ale tylko sorbety i to najlepiej takie kwasne: cytyna, limonka czarna pozeczka no i malina pyyychota :)

Ooo yeaaaah sorbety, wczoraj porzeczka i mango wciągnęłam z grycjana w sklepie i chce jeszcze !:):)

A ja czekam na szparagi mmmmm, najlepiejnz grilla i maczane w rozpuszczonym na grillu camambert :):) juz kiedys widziałam w lidlu jakieś z "Afryki" ale nie odważyłam sie kupić :) ale marzą mi sie

A tak to raczej nie warzywna tez jestem, lubię fasolkę i kalafiora z masełkiem i bulkta tarta , do obiadu buraczki na ciepło i słodkawo, No i leczo i to co w leczu :):)

A ja uwielbiam warzywa zjem wszystkie w każdej postaci no nie mówię, że wszystkimi się zachwycam.Brukselka może być a nie musi,ale najbardziej uwielbiam zielone szparagi,fasolkę szparagową i kalafiora jadłabym codziennie i mi się nie przejedzą nigdy :-) :)
A jeśli chodzi o owoce to nie lubię mango i to tyle :rofl:

Witam sie niedzielnie

Dziewczyny, mój m przeniósł sie do innego pokoju jak byłam wysoko w ciąży. Mamy wąskie łóżko i nie chciał mnie za bardzo szturchac.Po porodzie już tak zostało, bo jest kierowcą i musi być przytomny, ale nigdy nie miał problemu żeby wstac w nocy i butle młodej przygotowac. Teraz nadal spie z młodą, ale to nie oziebiło naszych "relacji" skoro znów jestem w ciąży :-D:-D:oo: Na dniach planujemy kupić szersze łóżko i wtedy będziemy sie organizowac jakoś inaczej :errr:

Ja też żadnych podrobów.. Bleeee

reklama
@Nina90 Sorbety TAK! :D Wszystkie, zawsze ;P
Ja uwielbiam owoce i warzywa.. Uwielbiam sezon od nowalijek i pierwszych naszych warzyw do późnych jesiennych zbiorów. Pycha! Z owoców uwielbiam wszystkie ;P Ale jestem dożywotnią fanką czerwonej pożyczki.. Najlepiej prosto z krzaczka [emoji14]
Ale z dziwactw do od noworodka nie spożywamy mleka. I co za tym idzie: jogurtów pitnych, śmietan w każdej postaci (chyba że w surówce takie doprawione), domowych twarogów, maseł takich wiecie, robionych na wsi..

f2w3rjjgax9hy8m9.png

Do góry