Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ale dzieci potrafia mieć pomysly. Z piekarnikiem niebezpieczne, ale z kremem? No coz barbie nie beda mialy rozstępów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dzieci chyba mają to do siebie, zresztą dorośli tez, że lubią byc i spać w "stadzie" że się tak wyrażę. Razem zawsze i cieplej, i raźniejU nas drama od jakiegoś czasu. Synek ma 5 lat. Za Chiny nie chce spać u siebie. Czytam mu książki aż zaśnie. Chce go jak najszybciej oduczyć wstawać w nocy. Juz prawie nie przychodzi. Ale nadal nie chce spać sam. Czasami pozwalamy mu spać z nami, więc wiem, że to nasz błąd. Moja mama jest miękka i jak mieszka u nas pozwala mu do siebie przychodzić. Z jednej strony serca nie mam im tego zabraniać, bo zdaje sobie sprawę, że nic nie trwa wiecznie i ona nigdy mu nie odmówi. Z drugiej jak wylatuje sobie na pół roku mamy problem.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nooo, mnie też się tak strasznie spodobał, taki radosny wiosenny. No i miał być uniwersalny, dla drugiego dziecka-dziewczynki hehehehe25_pixels pisze:@dzag82 jaki piękny kolor chusty!!! No cudo! Zawsze podobały mi się ciuchy, które rzucają się w oczy. Właśnie zakupiłam kieckę ciążową i kilka bluzek. Tylko gdzie ten brzuch? liczę ze na lato będzie
Ha! Od wakacji chciałam zmienić, ale nie było czasu na laptopa siąść i zrobić coś innego niż odebrać mejle albo zapłacić rachunki. A teraz właśnie mam WOLNY WIECZÓR!! Nie ma męża, Witek śpi od 19:30, Tymek zasnął po 20:00, a ja siedzę sobie na laptopie, w tv leci głupia komedia, jem sobie kanapki z sardynkami i MARNUJĘ CZAAAASSSSS!! Bossko!Marii19 pisze:@dzag ładne profilowe!
Piękny, też mi się tego typu wózki podobają,tylko minus że koszyk na zakupy nie praktycznyDobry wieczór kobietki.
I mija sobota. Zrobiliśmy pizze na kolację i siedzimy przed tv.
I nas dzieci zaczynają ferie.
Ja Chyba zacznę ostatni tydzień w pracy. Wizyta w czwartek więc pewnie dostanę l4.
Piszecie o butelkach itp.Jeszce nad tym nie myślałam.
Oglądam wózki. Podobają mi się takie w stylu retro- z dużymi nie skretnym kołami. I taki będę szukała. ( podobny do tego na foto).
Chustowania nie planuje
Nasz bobo niemal codziennie daje o sobie znać.
Życzę Wam spokojnej soboty i miłej niedzieli.
dzag dokładnie idiotyczne to było na samą końcówkę ciąży, nawet mnie ktoś straszył że na komisję mnie wezwa!ale pobyt w szpitalu i jeszcze inna poważna chroba wykryta w ciąży sprawę załatwiłaNooo, mnie też się tak strasznie spodobał, taki radosny wiosenny. No i miał być uniwersalny, dla drugiego dziecka-dziewczynki hehehehe
A ja też właśnie się obkupiłam korzystając z wolnego wieczoru i wypłaty na koncie Kupiłam u jednego sprzedawcy na Allegro 2 kiecki i jedne spodnie, w sumie 121,00zł razem z przesyłką. Za tyle w sieciówce samych gaci nawet nie kupię... Kiecki wyglądają super na zdjęciu, mam nadzieję, że i na mnie nie będzie najgorzej
Evelinia, no trochę jest roboty przy wiązaniu, ale to na początku. Choć przyznam, że czasem miałam takie dni, że poprawiałam i dociągałam, a cały czas mi coś nie pasowało . Najgorzej zacząć. Jak już wiążesz jakiś czas to wchodzi w nawyk. Siup 3 minutki i gotowe. Oby tylko dziecko współpracowało . Ja nosidełko też mam i chwalę pod niebiosa. Takie ergonomiczne. I używam jak już dziecko bardziej ruchliwe i oczywiście jak już siedzi samodzielnie. My sporo po górach chodzimy, to jednak na takim wyjeździe wygodniejsze nosidełko (lub coś pośredniego między chustą a nosidełkiem, np. Mei Tai), bo to wiadomo trzeba dziecko co jakiś czas wyciągnąć na jedzenie, zmianę pieluchy, ogólnie odpoczynek na trawce.
25_pixels Hehehhe.. przynajmniej młody wie, co dobre. Same najdroższe rzeczy do eksperymentów wybiera
Qńka, a nie będzie problemu z zostawieniem córeczki z mężem? Bo u nas w nocy często jest tak, że tylko ja mogę uratować . Do taty Witek nie chce iść. Nie zawsze, ale jednak często mama jest niezbędna.
I piękne imię ma Twoja córeczka . Ja też Basia.
Hola77, no właśnie tak pomyślałam, że to musiało być za starych przepisów. Dobrze, że to zmienili. Jednak było to dodatkowe załatwianie, a przede wszystkim strasznie głupie - zasiłek rehabilitacyjny dla kobiety pod koniec ciąży
Ha! Od wakacji chciałam zmienić, ale nie było czasu na laptopa siąść i zrobić coś innego niż odebrać mejle albo zapłacić rachunki. A teraz właśnie mam WOLNY WIECZÓR!! Nie ma męża, Witek śpi od 19:30, Tymek zasnął po 20:00, a ja siedzę sobie na laptopie, w tv leci głupia komedia, jem sobie kanapki z sardynkami i MARNUJĘ CZAAAASSSSS!! Bossko!
Co do warsztatów chustowania - to u nas nawet w zapyziałym osiedlowym klubie kultury robią zajęcia. Tego jest teraz wszędzie od groma. Według mnie warto się wybrać jeśli ktoś chce chustować, a nie zerkać tylko i wyłącznie na youtube.
Ja nie mówię o kilku dniach przerwy, ale o permanentnej "nieobecności" na forum.AniaCk pisze:Ja tam nie mam problemu a niech podczytuja.Widocznie maja swoje powody zeby nie pisac.Ja tez ostatnio chyba 3 dni nie bazgrolilam ale podczytywalamW sumie nie piszecie o niczym wstydliwym
A ja się martwię jak nagle jakaś aktywna Dziewczyna znika. Nie wiem z jakiego powodu, czy coś się stało. Nic nie poradzę. Ale skoro dzisiaj sprawdziłam i zobaczyłam, że najwyraźniej wszystko ok, to już się nie muszę martwić.AniaCk pisze:A swoja droga nigdy nie przyszloby mi na mysl sprawdzac kto nas podczytuje z dziewczyn.
coś w tym jest ja się łapię na tym że nie do końca pamiętam w co na początku lubiłam ubierać dziewczyny, co było wygodniejsze czy łatwiej się ubierało
Ja mam włączona aplikacje ale nie mam czasu podczytywac [emoji85] i ciezko sie wbic w rozmowę potem...Swoja droga tak mysle i mysle i tak wymyslilam ze duzo dziewczyn ktore tylko podczytuja nie piszą z obawy wbicia sie w towarzystwo....ja np zamiast pisac o pierdolach i to tylko dlatego ze czasami sie wstydze.....[emoji23][emoji23] bardzo lubie czytac np @Mahoniowa ,@luska1979 ,@Adenaline89 @Tyllkaaa i jeszcze kilka innych sierpniowek.A swoja droga nigdy nie przyszloby mi na mysl sprawdzac kto nas podczytuje z dziewczyn.[emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom