reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Emikaa pisze:
Ufff Wogole zdziwiło mnie ze nazwane ogólnie alkohol...ciekawe jaki i powinni to na monopolowym sprzedawać buaHahaha
I wylegitymowywać przy sprzedaży :laugh2:

Ikulka :oo:, no to jest po prostu niemożliwe. A co w szpitalu mówili, co masz robić jak się znowu zdarzy??

reklama
@emikaa proszę Cię, nawet pewnie nie posmakowałaś tego alkoholu :D w sensie wiesz, żeby się nim jakoś specjalnie delektować :D

No raczej jestem tylko "pjana powietrzem" ;):) hihi
Ale śmiejecie sie;) a w pierwszej ciąży oprócz tego ze wymyśliłam ze nie jem majonezu, zaprzestałam jeść rogaliki te z czekolada star foods czy jakiej tam firmy teraz sa :) bo wyczytałam w składzie alkohol :):) a jadłam często w pracy jak szlam po cos słodkiego do "ściany płaczu" tak nazwanej u nas czyli do automatu ze smakołykami :):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ikulka jeśli z dzidzia juz przez taki okres wszystko było zawsze okej, to widocznie taka Twoja uroda, taka szyjka, jak nie widza żadnych krwiaczkow...najważniejsze ze maluch rośnie sobie i ma gdzieś te plamienia :)
Trzymaj sie!

@ikulka możemy sobie podać rękę...trzymaj się kochana.

Mnie tak gin ponaciskał dzisiaj że mnie wszystko boli.

@emikaa jestem pewna że ten sos nie zaszkodzi ani Tobie ani dzidzi, pewnie jak to piszę to już dawno zjedzone ;)

Ostatnio jadłam faworki. Moja mama chyba spirytusu dodaje. Ale podczas pieczenia to wszystko wyparowuje.
Co innego ciasto nasączone, czy cukierki z likierem, bo tam rzeczywiście jest alkohol.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeju te krwawienia Wasze sa straszne, jak tu sie nie denerwować? A z drugiej strony jak z dzieciem ok to najważniejsze.

Kobietki, powiedzcie mi te które są na L4, macie adnotacje że L4 chodzące czy leżące? Dziś tesciu który jest policjantem trochę mnie nastraszyl że u nas w mieście ZUS robi dużo kontroli,tych którzy są dłużej na zwolnieniu. Ja do południa siedzę sama w domu a jak narzeczony bwraca z pracy to jeździmy często do jego domu..Boję się że kiedyś nie zastana mnie w miejscu zameldowania i co wtedy? Któraś miała z was już kontrolę kiedyś? Czy lekarka może wystawić jakieś pisemko tylko dla mnie, że no mam zalecenie 2h spaceru dziennie i ewentualnie podczas nieobecności będzie to moim usprawiedliwieniem?

reklama
No raczej jestem tylko "pjana powietrzem" ;):) hihi
Ale śmiejecie sie;) a w pierwszej ciąży oprócz tego ze wymyśliłam ze nie jem majonezu, zaprzestałam jeść rogaliki te z czekolada star foods czy jakiej tam firmy teraz sa :) bo wyczytałam w składzie alkohol :):) a jadłam często w pracy jak szlam po cos słodkiego do "ściany płaczu" tak nazwanej u nas czyli do automatu ze smakołykami :):)

Ha ha u nas " sciana płaczu" to bankomat :-D:-) :)

Do góry