reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A mnie głowa dziś boli...nie wyrabiam.Drzemka nie pomogła,tabsy też.Farbowanie odpuszczam,poleżę w wannie może minie.
Klusek to jest mały postęp.
Beata1313 to chyba już ten czas.
Mahoniowa większość z nas już jest na tym etapie...blisko 16 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

LUska piekne panie na plazy :) latoooo chodź juz do Nas !:)

Kurde ja tez muszę sie farbnac, bo odrost juz do uszów dochodzi prawie;) ale jak spinam do góry to wtedy nie widac :):) ja chyba tak dla własnego sumienia poczekam z tydzień, żeby skończyć ten pierwszy trymestr :)

godz 21 a dopiero za chwile pizza bedzie ladowala w piekarniku :)

Wogole dzisiaj sie wkurzyłam , moze niepotrzebnie, bo zrobiłam kurczaka , papryka, cebula itp i do tego miałam taki sosik z chilli No i wszystko ładnie, spróbowałam pychota. A tu czytam na opakowaniu tego sosiku ze w składzie alkohol !!
Co o tym myślicie? Wyparował podczas gotowania ? Taka ilość to żadna ilość ? Co z sosami do których dodaje sie wino itp a szczególnie kurde w knajpach ze pewnie nawet o tym sie nie wie...?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klusek, kumulacja trzynastek przy takim wydarzeniu to na szczęście :tak: Ah, super. To kiedy ruszacie z remontem?

Luska, no Wy to wypas, tak na puste pomieszczenia wchodzić to jakoś tak łatwiej ogarnąć, zaplanować urządzenie. A najlepsze chyba w tym wszystkim jest to, że przeprowadzka nic w Waszym życiu nie zmieni. Ja bym się właśnie z tego powodu przy dzieciach bała przeprowadzki. Ze nowe przedszkole czy szkoła, nowe otoczenie. A to jednak stres dla dziecka, mimo że dzieci łatwo się przestawiają. Tak więc trzymam kciuki za kupno :blink:
Luska, słodziutkie Twoje córeczki :tak:

Ha, widzę wielki czas u Mahoniowej także :blink: Sami sprawdzanie dewelopera? Nie macie żadnego doradcy? Choooociaż w sumie.. Na kredyt bierzecie, to bank ich przetrzepie, a ciemno pieniędzy nie wsadzą, stuprocentowej pewności nigdy nie ma, ale zawsze to coś :tak:

Myycha, przepraszam, czy mogłabyś jeszcze raz napisać jakie dane mamy Ci wysłać? Nie odgrzebię tamtego Twojego posta :zawstydzona/y:
Ooo, anntryb, dziękuję za dane :laugh2:
Juz wysyłam priv.

Emikaa, nie przejmowalabym się aż na tyle, by nie zjeść tego co przygotowałam z tym sosikiem. Co innego sos na bazie wina, w zasadzie samo wino :laugh2: A co innego taki sosik. Choć szczerze jestem zdziwiona, że jest alkohol w sosie. Ale ja nie używam takich gotowych sosów, to też mogę nie wiedzieć :-p Ale ile tam tego może być w butelce? Kilka procent co najwyżej. Jest opisane na opakowaniu? I pewnie zaledwie część zawartości butelki użyłaś. To policz jak niewiele tego. Olej to. Smacznego.

Hurraaaaa! Moje chłopaki w końcu zdrowe. Witek na katar jeszcze Dicortineff dostał, wiec mam nadzieje, ze 3-4 dni i będzie po kłopocie. Boszeee.. W końcu jeden pójdzie do przedszkola, później drugi do żłobka, a ja trochę dychnę :-D

@dzag82 to nawet nie była butelka tylko saszetka :) wynalazlam jakieś takie bez dodatków, konserwantów itp i mnie zaciekawiły , niestety nie było napisane ile tego tam było. Ale pewnie jak piszesz śladowe ilości :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Eee, tam Emikaa, saszetka to pewnie max 100ml. Niech będzie nawet 10% alkoholu - w co nie wierzę - to 10ml. To dwie łyżeczki od herbaty. Eeeee tam :-p

reklama
Do góry