reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ale naprodukowalyscie. Siedzę z mężem w kolejce u lekarza i Was nadrabiam ;-) a co do konfliktu to jak ja mam arh+ a mąż ma arh- to też jest konflikt? Bo żaden lekarz nic nie mówił na ten temat.

p19udqk3ohjsffpu.png
Konflikt by był jakbys Ty miała - a mąż +

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie głowa dziś boli...nie wyrabiam.Drzemka nie pomogła,tabsy też.Farbowanie odpuszczam,poleżę w wannie może minie.
Klusek to jest mały postęp.
Beata1313 to chyba już ten czas.
Mahoniowa większość z nas już jest na tym etapie...blisko 16 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ag.ta ja tez teraz salatkozerca jestem, na jutro roszponka z pomidorem i sos salatkowy knorr, dwa skladniki a slina az leci ;-) , z konfliktem tak jak dziewczyny pisza, jesli mama ma Rh-

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Safiya
A kiedy będziesz znać wyniki tego testu Harmony?Znasz dokładną datę?Ta próbka aż do Kaliforni poszła?
byłam w poniedziałek, powiedziała, że 7 dni roboczych. Grzecznie czekam :baffled: ale nie ukrywam, że o tym myślę.
Jutro mam najgorszy dzień w pracy od 7:30 do 15 no i non stop lekcje ..
Dzisiaj dziewczynki natchnęło na ściskanie mnie - trochę się obawiałam, ale nie chciałam im jeszcze nic mówić (8 latki).
Spędziłam popołudnie u rodziców, najadłam się ogórkowej i to nie był dobry pomysł :no2:
Jeszcze nie nadrobiłam wszystkich waszych postów .. :huh:

Mychaa to jeszcze raz co Ci mam wysłać oprócz nicka i terminu porodu?
Guarana zdrówka dla córci.
Ag.ta w takiej sytuacji nie ma konflikt bo to nie mąż ma bobo w brzuchu tylko Ty.
Och żurek....zjadłabym.
Widzę że dużo z Was lubi sosy sałatkowe knorra...ja też je uwielbiam.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Ja po wizycie u fryzjera i powiem wam że czuję się wslanialejakoś tak bardziej kobieco hihi potem zakupił i pół dnia poza domem. Teraz nadrabiam was i idę do łóżka czytać ksiazke

reklama
@MamaT łączę się w bólu, moja też wróciła dzisiaj z gorączką także jutro się kisimy w domu i cały weekend. Zdrówka!

Byłam u gina. Tak jak myślałam. Jest stan zapalny w cytologii, mam globulki więc powinny się skonczyć te plamienia. Za to wyszedł problem z szyjką, powinna być twarda a ja mam miękką kluske jak to gin określił. Najwyżej będę mieć passar jak trzeba będzie :/ dzidzia rośnie ale nie mierzyliśmy. I potwierdził że mam prawo już czuć smyranie. Także chyba coraz mniej nam się wydaje, a coraz bardziej fakt.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie szyjka twarda ale mamdosc krótka . Niecałe 3 cm a lekarz mówi ze dolną granicą to 2.5cm. Muszę się oszczędzać..

Do góry