luska1979
Fanka BB :)
Kurektyna nie fajnie Ci się porobiło w pracy.Przyznam że u mnie podobnie.Ostatnio się pokłóciłam z taką jedną pielegniarą a ja byłam in charge na tej zmianie i ona próbowała podważać moje zdanie tylko dlatego że jestem młodsza.Teraz ona się do mnie nie odzywa i 2 inne jej przyjaciółki więc atmosfera drętwa.A jeszcze tą sobotę i niedzielę jestem na innym oddziale i kto wie jak tam będzie.
Też bym się już zmyła na wolne....gdybym tylko mogła.Dobrze że za 2 tygodnie urlop.
Dziękuje.
Evelinia ja jeszcze nic pewnego nie wiem odnośnie porodu.Może też jeszcze urodzę sn.Ja 2 razy rodziłam
sn więc ten rodzaj porodu mi nie straszny.Będzie co ma być.
Evelinia może lepiej że unikniesz testu pappa skoro nt będzie ok.U mnie inna historia z powodu obciążenia genetycznego wymyślili sobie test pappa ten najdokładniejszy który się robi w 15 tc.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Też bym się już zmyła na wolne....gdybym tylko mogła.Dobrze że za 2 tygodnie urlop.
Dziękuje.
Evelinia ja jeszcze nic pewnego nie wiem odnośnie porodu.Może też jeszcze urodzę sn.Ja 2 razy rodziłam
sn więc ten rodzaj porodu mi nie straszny.Będzie co ma być.
Evelinia może lepiej że unikniesz testu pappa skoro nt będzie ok.U mnie inna historia z powodu obciążenia genetycznego wymyślili sobie test pappa ten najdokładniejszy który się robi w 15 tc.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom