reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzag82 oj nie pamiętam co to za porozumienie było.Ale ja też z Wami od samego początku nie jestem.Ja staram się być ostrożna w słowach bo już w przeszłości podobno moje posty wywoływały burze na forach a nigdy tego nie chciałam.Ale tak jak to jest ja się ma kontakt tylko w necie.Nie zawsze nasze słowa są dobrze zrozumiane.
A jakie imiona wybrałaś dla maluszka?
U nas jest wahanie między Olafem a Robertem.
Moje dziewczyny raz mówią że chcą siostrę a raz braciszka...im to już w ogóle nie dogodzisz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurektyna nie fajnie Ci się porobiło w pracy.Przyznam że u mnie podobnie.Ostatnio się pokłóciłam z taką jedną pielegniarą a ja byłam in charge na tej zmianie i ona próbowała podważać moje zdanie tylko dlatego że jestem młodsza.Teraz ona się do mnie nie odzywa i 2 inne jej przyjaciółki więc atmosfera drętwa.A jeszcze tą sobotę i niedzielę jestem na innym oddziale i kto wie jak tam będzie.
Też bym się już zmyła na wolne....gdybym tylko mogła.Dobrze że za 2 tygodnie urlop.
Dziękuje.
Evelinia ja jeszcze nic pewnego nie wiem odnośnie porodu.Może też jeszcze urodzę sn.Ja 2 razy rodziłam
sn więc ten rodzaj porodu mi nie straszny.Będzie co ma być.
Evelinia może lepiej że unikniesz testu pappa skoro nt będzie ok.U mnie inna historia z powodu obciążenia genetycznego wymyślili sobie test pappa ten najdokładniejszy który się robi w 15 tc.

Cześć wszystkim z zachmurzonego Pomorza
Kawka , pączek czego chcieć więcej :-D
Luska1979 ja dwa SN przeżyłam,ale teraz CC bym nie pogardziła :-D przyjaciółka rodziła trzecie przez CC i mówiła, że pomimo bólu lepiej się czuła, chętnie bym porównała :Do_O
Jeśli chodzi o pappa to szczerze modlę się tylko o dobre pomiary NT , bo te testy żadnej pewności nie dają,tylko zamieszanie i stres. Dziewczyna z forum straczkowego miała zły wynik pappa, zaproponowano jej Nifty wydała dodatkowe 2500 zł i okazało się, że wszystko ok dziewczyna nerwowo wykończona tym wszystkim :-( :( po co to wymyślili, tylko i wyłącznie dla kasy,bo skoro jeszcze do niedawna nie było tego wszystkiego to jaki jest inny powód ? Dzieci od zawsze rodziły się chore, a ZD to nie jest żadna nowość.Farmaceutyka złodziejstwo i tyle

Mi sie wlasnie wydawalo ze wczoraj wieczorem w lozku czulm ruchy... ale jakos nie wiem czy umysl mi nie pal figli... dopiero 12t2d... a w pierwszej ciazy tez pozno czulam bo lozysko na scianie przedniej bylo... chuda tez nie jestem... wiec juz sama nie wiem. Serduszko czasem sobie na detektorze slucham :) zawsze to uspokaja mnie :)

Luska, Tymek od razu stwierdził, że Mateusz będzie się nazywał brat. Tak ma na imię jego najlepszy kolega w przedszkolu :-p Ale u nas już jest wujek Mateusz, wiec odpada. no i moi chłopcy mają dwusylabowe imiona, podobają mi się krótkie, wiec tez chce teraz dwusylabowe. Dałam mu przykłady: Adaś, Bruno, Leszek... A on wali, że Bruno!!! A mnie się właśnie też podoba Bruno, choć wiem, że mężowi nie :-p Dlatego tak mi do głowy przyszło jako przykład. Bruna tez ma jednego w grupie. Wiec ustaliliśmy, że będzie Bruno Mateusz. A mąż niech teraz z nami walczy :-D

Co do księży ja mam swoje zdanie do mojej ciotki ksiądz przyjezdzal tak więc zaufania nie mam do nich.

Leżę w łóżku i się nudzę głowa mnie boli nawet książki mi się czytać nie chce.

U nas dzieciaki się kłócą bo Antek chce brata a Hania siostrę zobaczymy co będzie

Co do księży ja mam swoje zdanie do mojej ciotki ksiądz przyjezdzal tak więc zaufania nie mam do nich.

Leżę w łóżku i się nudzę głowa mnie boli nawet książki mi się czytać nie chce.

U nas dzieciaki się kłócą bo Antek chce brata a Hania siostrę zobaczymy co będzie
MamaT dzieciaki żeby to od nich i od nas zależało :-D

reklama
U mnie chłopaki churkiem mówią, że chcą siostrę
,ale na szczęście zdrowo myślą bo mówią, że ważne by zdrowa dzidźka była

Do góry