reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
25_pixels my też uwielbiamy basen.Ale przez to choróbsko drugi tydzień już bez basenu buuuu.Dziewczynki też lekki katarek mają to wolę dmuchać na zimne.
I gdzie ta wiosna?Już mam zamarznięte auto...wspaniałe zajęcie po 12 h w pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co się stało w tym roku, ale u nas prawie śniegu nie było. Młody załamany. Ja wręcz przeciwnie. Cały styczeń byłam chora. No cały bez kitu. Teraz ledwo odżyłam to musiałam go juz gdzieś zabrać bo ile w domu można siedzieć. Mąż chce nas zabrać do takiego dużego parku wodnego w marcu. Synek ma urodziny i w końcu jest wystarczająco wysoki na te wszystkie duże duże zjazdy i tuby dla dzieciaczków. Ja tylko żałuję bo na tych piętrowych dla dorosłych nie pozjeżdżam i nie poskaczę. Ale co się odwlecze... [emoji12]
W tym roku lub następnym mieliśmy lokalizację zmieniać na taka bliżej równika [emoji6] w cieplejsze rejony. W grudniu nawet oglądaliśmy domy i zastanawialiśmy się nad ofertą. A tu pod koniec miesiąca taki szok był (miły oczywiście, choć niespodziewany). No i chyba odwleczemy to o jeszcze dwa lata...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hellow ;-)

@atfka to wizytujemy razem ;-) , ja mam na 17 .00 ;-)

Fajnie macie z tymi pokoikami, ja zamienie nasza sypialnie na pokoj dla maluchow ;-) . Meble juz sa (zakup zrobiony w pazdz. z mysla o drugim malcu ;-) ) tylko nasze "loze" pojdzie na smieci ;-) , a wstawie rozkladany fotel, no i dywan.

@dzag82 super, ze zakupy i wychodne udane, no i faktycznie szkoda Witusia, bo przeciez tak "lubi" byc z babcia ;-) , ale da rade maly wojownik ;-) , dobrze ze nie bedziesz musiala przerywac rehabilitacji :tak:

Super laseczki, ze wiekszosci juz te nieprzyjemne dolegliwosci przechodza :tak: , to teraz tylko cieszyc sie z rosnacego brzuszka :-D

@25_pixels fajny wypad :-D , moje cory nie bardzo chca gdziekolwiek z nami wychodzic, a srednia na basen to wolami nie zaciagniesz :-( . My nad lozeczkiem mamy sowki na galezi (na poczatku byla jedna, ale jakos takie niepelne to bylo, wiec dokupilam niedawno jeszcze jedna i teraz wyglada super) , a nad nimi imie mojej ksiezniczki. Za niedlugo nad jej nowym lozeczkiem przeniose napis i kupie nowe naklejki, a te beda dla malucha :-)

@safiya &&&&&&& !!!

A dzis ktos wizytuje ??? Ciekawi mnie strasznie ile jest juz prawdopodobnych dziewczynek, a ilu chlopcow ;-) , jest w koncu jakas tabelka zeby podejrzec ;-) ????
Milego poniedzialku :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

No fakt 25_pixels.
No ja też nie poszaleje już w aquaparku.Moje jeszcze są zbyt małe więc trzeba zjeżdżać z nim więc aquapark odpada.A były plany na urlop kwietniowy do Blackpool właśnie do aquaparku i wesołego miasteczka.I w obliczu ciąży musieliśmy zrezygnować.
A Ty dokładnie z jakiego miasta jesteś?
U nas to norma że śniegu nie ma q zimie więc znam ten ból.
A gdzie dokładnie chcieliście się przeprowadzić?
Mi też się marzy cieplejszy klimat ale zbyt dobrze mi się tu mieszka bym się miała przeprowadzać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki:-) my wczoraj poerocilysmy od dziadków i wracamy do rzeczywistości, szaleństw bylo dużo:) teraz proboke dobudzić Malca do przedszkola:)

Ja mam wizytę w piatek i jestem ciekawa czy ten Bąbelek w brzuszku to nadal dziewczynka czy jednak cos tam uroslo:) ale się okaze :)
Powodzenia na wizytach i miłego dnia Wam Wszystkim :)

Ale naprodukowałyście przez weekend [emoji14] oczywiście już nie pamiętam co komu miałam napisać :)

@safiya trzymam kciuki &&& wiem że to kupa kasy ale będziecie mieć pewność i spokój a to najważniejsze :)

@klusek gratuluje domu!! I pozytywnie zazdroszczę i domu i męża z takim talentem do oszczędzania :) my sami ruinę zmieniliśmy w przytulne mieszkanko więc wiem że nie ma rzeczy niemożliwych, jak znajdę to wkleję zdjecia ;) [emoji2]

@Dzag fajnie że się sama wyrwałaś na zakupy :) i że rehabilitacje nie przepadną :)

Ktoś ma dzisiaj wizyty? :D

U mnie weekend aktywny,goście u nas i my w gościach :) jedyny zgrzyt to w sobotę byli u nas znajomi z dzieckiem, ma 8lat i gdyby nie to że jestem w ciąży to byłby skuteczną antykoncepcją...wykończył mnie. Darł się przez całe 3h, grzebał w szafkach, super zajęcia sobie znalaz że kapcie i brudne skarpetki odbijał na mojej białej ścianie w salonie, albo ręce pomazane mazakami odbijał na białej ekoskórze. Nawet moje psy już przed nim uciekały :/ a rodzice oczywiście nic, zero reakcji [emoji35] [emoji35] [emoji35] jak wyszli to pierwszy raz w tej ciąży pomyślałam że napiłabym się drinka bo ciśnienie miałam ogromne...

p19uflw1jarcljhd.png

--Aga-- piekne pokoiki [emoji7] [emoji7] u nas niestety narazie maluch będzie dzielił sypialnie z nami więc nie mamy szans na takie aranżacje [emoji20] napewno jakoś zaakcentujemy nowego lokatora ale to raczej będą drobiazgi :)

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Do góry