reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
O znalazłam zdjecia! Te zdjecia po to zaraz po remoncie albo jeszcze w trakcie dlatego tak surowo, teraz więcej u nas życia i szpargałów ale nie chce mi się teraz robić zdjęć ;) jak mój M przysłał mi zdjecia tego domu to już wypowiedzieliśmy wynajmowane mieszkanie, ja wtedy byłam za granicą i płakałam chyba z 3dni, załamana byłam, remont trwał 10mc a wszystko zrobił mój M z teściem :)

Łazienka która kiedyś była przedpokojem bo łazienki nie było w tym domu więc musieliśmy ciągnąć wodę, stąd ta dziura w podłodze ;) boazeria musiała zostać bo tam mamy wejscie do kotłowni :)
1486367784-aaaaaa.jpeg

Kolejny hit- weranda/graciarnia która u nas została przedpokojem z wyjciem na ogród :) okno z sypialni wychodzi nam na przedpokój bo to 200letni dom a weranda była dobudowana po jakimś czasie i tak już zostało. Przez to sypialnie mamy ciemną no ale cóż pewnych rzeczy się nie zmieni.

1486367972-aaaaaa.jpeg

Salon, moje ulubione miejsce w domu :)
1486368020-aaaaaa.jpeg

I kuchnia która miała zapadnieta podłoge i wielki piec na węgiel

1486368071-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

Marii zmiany ogromne. A mi sie dzisiaj piwo snilo. Oj napilabym sie zimnego plus kielbaska z grilla...mniam

Dzisiaj przespalam cala noc. Pierwszy raz przelozylam poduchy na drugi koniec lozka. Moze to pomoglo;)
Ja wizyte na nfz mam za tydzien. Nie spodziewam sie wiele. Prywatnie 22.02.

My też mamy boazerie w całym przedpokoju i na kawalkach ścian :/, choć nam się nie podoba mój M i teść nie rozwalaja jej bo robi za ściany... uklad mieszkania był calkowicie przerabiany dawno temu. A teraz sie po prostu nie oplaca się wstawiać czegoś innego bo kamienica ma dziwny status.. I nie wiemy czy jest sens robić. Ale wymusiłam, że w kąsiku dzidzi mają ją pomalować by było tam kolorowo i ładnie a nie tak drewnianie... xP.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

My 3 lata temu remontowaliśmy mieszkanie, i powiem że nie ogarniam tej "mody" na boazerie :/ u nas była jedna boazeria od przedpokoju przez salon aż do sypialni :/ jak tylko to zdjęliśmy od razu większe mieszkanie. Nawet jak przeglądaliśmy ogłoszenia z ofertą mieszkań to w co drugim boazeria...nawet w toalecie...

A co do bachorka... To właśnie jest bezstresowe wychowanie. Moj M ma małego brata ciotecznego ma 6 lat i omg..
Przy stole nie usiedzi, robi glupie miny i pokazuje wszystkin co ma w paszczy, sam zębów nie myje. Robi to za niego mama. Robi tylo to co chce. A jaki koncert życzeń i histeria jak coś chce a nie daj Boże powiesz inaczej lub zignorujesz...

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry