reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
25_pixels my też uwielbiamy basen.Ale przez to choróbsko drugi tydzień już bez basenu buuuu.Dziewczynki też lekki katarek mają to wolę dmuchać na zimne.
I gdzie ta wiosna?Już mam zamarznięte auto...wspaniałe zajęcie po 12 h w pracy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem co się stało w tym roku, ale u nas prawie śniegu nie było. Młody załamany. Ja wręcz przeciwnie. Cały styczeń byłam chora. No cały bez kitu. Teraz ledwo odżyłam to musiałam go juz gdzieś zabrać bo ile w domu można siedzieć. Mąż chce nas zabrać do takiego dużego parku wodnego w marcu. Synek ma urodziny i w końcu jest wystarczająco wysoki na te wszystkie duże duże zjazdy i tuby dla dzieciaczków. Ja tylko żałuję bo na tych piętrowych dla dorosłych nie pozjeżdżam i nie poskaczę. Ale co się odwlecze... [emoji12]
W tym roku lub następnym mieliśmy lokalizację zmieniać na taka bliżej równika [emoji6] w cieplejsze rejony. W grudniu nawet oglądaliśmy domy i zastanawialiśmy się nad ofertą. A tu pod koniec miesiąca taki szok był (miły oczywiście, choć niespodziewany). No i chyba odwleczemy to o jeszcze dwa lata...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hellow ;-)

@atfka to wizytujemy razem ;-) , ja mam na 17 .00 ;-)

Fajnie macie z tymi pokoikami, ja zamienie nasza sypialnie na pokoj dla maluchow ;-) . Meble juz sa (zakup zrobiony w pazdz. z mysla o drugim malcu ;-) ) tylko nasze "loze" pojdzie na smieci ;-) , a wstawie rozkladany fotel, no i dywan.

@dzag82 super, ze zakupy i wychodne udane, no i faktycznie szkoda Witusia, bo przeciez tak "lubi" byc z babcia ;-) , ale da rade maly wojownik ;-) , dobrze ze nie bedziesz musiala przerywac rehabilitacji :tak:

Super laseczki, ze wiekszosci juz te nieprzyjemne dolegliwosci przechodza :tak: , to teraz tylko cieszyc sie z rosnacego brzuszka :-D

@25_pixels fajny wypad :-D , moje cory nie bardzo chca gdziekolwiek z nami wychodzic, a srednia na basen to wolami nie zaciagniesz :-( . My nad lozeczkiem mamy sowki na galezi (na poczatku byla jedna, ale jakos takie niepelne to bylo, wiec dokupilam niedawno jeszcze jedna i teraz wyglada super) , a nad nimi imie mojej ksiezniczki. Za niedlugo nad jej nowym lozeczkiem przeniose napis i kupie nowe naklejki, a te beda dla malucha :-)

@safiya &&&&&&& !!!

A dzis ktos wizytuje ??? Ciekawi mnie strasznie ile jest juz prawdopodobnych dziewczynek, a ilu chlopcow ;-) , jest w koncu jakas tabelka zeby podejrzec ;-) ????
Milego poniedzialku :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

No fakt 25_pixels.
No ja też nie poszaleje już w aquaparku.Moje jeszcze są zbyt małe więc trzeba zjeżdżać z nim więc aquapark odpada.A były plany na urlop kwietniowy do Blackpool właśnie do aquaparku i wesołego miasteczka.I w obliczu ciąży musieliśmy zrezygnować.
A Ty dokładnie z jakiego miasta jesteś?
U nas to norma że śniegu nie ma q zimie więc znam ten ból.
A gdzie dokładnie chcieliście się przeprowadzić?
Mi też się marzy cieplejszy klimat ale zbyt dobrze mi się tu mieszka bym się miała przeprowadzać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki:-) my wczoraj poerocilysmy od dziadków i wracamy do rzeczywistości, szaleństw bylo dużo:) teraz proboke dobudzić Malca do przedszkola:)

Ja mam wizytę w piatek i jestem ciekawa czy ten Bąbelek w brzuszku to nadal dziewczynka czy jednak cos tam uroslo:) ale się okaze :)
Powodzenia na wizytach i miłego dnia Wam Wszystkim :)

Ale naprodukowałyście przez weekend [emoji14] oczywiście już nie pamiętam co komu miałam napisać :)

@safiya trzymam kciuki &&& wiem że to kupa kasy ale będziecie mieć pewność i spokój a to najważniejsze :)

@klusek gratuluje domu!! I pozytywnie zazdroszczę i domu i męża z takim talentem do oszczędzania :) my sami ruinę zmieniliśmy w przytulne mieszkanko więc wiem że nie ma rzeczy niemożliwych, jak znajdę to wkleję zdjecia ;) [emoji2]

@Dzag fajnie że się sama wyrwałaś na zakupy :) i że rehabilitacje nie przepadną :)

Ktoś ma dzisiaj wizyty? :D

U mnie weekend aktywny,goście u nas i my w gościach :) jedyny zgrzyt to w sobotę byli u nas znajomi z dzieckiem, ma 8lat i gdyby nie to że jestem w ciąży to byłby skuteczną antykoncepcją...wykończył mnie. Darł się przez całe 3h, grzebał w szafkach, super zajęcia sobie znalaz że kapcie i brudne skarpetki odbijał na mojej białej ścianie w salonie, albo ręce pomazane mazakami odbijał na białej ekoskórze. Nawet moje psy już przed nim uciekały :/ a rodzice oczywiście nic, zero reakcji [emoji35] [emoji35] [emoji35] jak wyszli to pierwszy raz w tej ciąży pomyślałam że napiłabym się drinka bo ciśnienie miałam ogromne...

p19uflw1jarcljhd.png

--Aga-- piekne pokoiki [emoji7] [emoji7] u nas niestety narazie maluch będzie dzielił sypialnie z nami więc nie mamy szans na takie aranżacje [emoji20] napewno jakoś zaakcentujemy nowego lokatora ale to raczej będą drobiazgi :)

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
Do góry