reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja dziś z basenu pozdrawiam. Młody szaleje na ślizgawkach, ja z nim, albo leżakuję.
b654b5589a76cf5f6ed7d941a2f32dfc.jpg
6e400145b7b4cdb49a5d9320e66f58a5.jpg

Woda to nasz żywioł. Zawsze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tak ja noszę... -3,5 na jednym oku na drugim -1,5 no i dziura w siatkowce. Muszę iść do okulisty i dowiedzieć się co i jak bo też mnie męczy ten temat

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj mamaginekolog wspominała o jakimś poście okulistki na ten temat ale zabijcie mnie nie pamiętam jak się babka nazywa. Ja też astygmatyzm ale niewielka wada i przeciwskazań nie ma. Musi być powazna choroba oczu żeby nie można było sn rodzić.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Josik witaj ponownie :)
Też mam takie wrażenie że sporo dziewczyn nie ma. Ale produkcja postów jest taka że ciężko być na bieżąco a potem ciężko wbić.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@25_pixels Szafa super! Na pewno bardzo praktyczna i wygodna :)

Ja pokoik widzę mniej więcej tak:
(tylko jakiś fajny żółty albo turkusowy fotel.. :))
1486316506-aaaaaa.jpeg
1486316511-aaaaaa.jpeg
1486316515-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjga2xukn5b.png

Pokoiki śliczne. Ten trzeci mi się bardzo podoba. Lubię takie klimaty. Dodatki podobają mi się w kolorze szarym, takim pięknym niebieskim jak wody oceanu w tropikach i pomarańczy.
Bardzo tez podobają mi się imiona nad łóżeczkiem. Synek takie miał. Bardzo fajnie to wyglądało. Zdjęcie nie moje ale z neta. Coś podobnego chyba zrobię.
1821c5fc5302cbf576120b9af362a930.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Safiya to nie tak długo.Będę mocno trzymać kciuki.
25_pixels dla mojej mamy to też raczej ostatni wnuk lub wnuczka bo mój brat ma już 3 dzieci.Dla równowagi powinien być teraz chłopczyk.
Ja z 1 strony się cieszę że będziemy mieć jeszcze maluszka z drugiej strony mam dużo obaw.
Ag.ta u brata mojego męża jest taka sytuacja.Jego żona zaszła w ciążę jak miała 16 lat.Chłopczyk teraz ma już prawie 9 lat a oni doskonale się spisują jako rodzice.A teraz ona ma problemy z zajściem w 2 ciążę.Ma policystyczne jajniki czyli to co ja.Więc skoro mi się udało bez problemu zajść w ciążę jej też się musi w końcu udać.
Klusek kiedyś Ci miną te wymioty w końcu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika po urodzeniu dziecka już tak będzie cały czas....24 h na dobę będziesz z dzieckiem lub będziesz myśleć o nim nawet jak będzie spało.Zaglądać i sprawdzać czy napewno oddycha.Ale idzie się do tego przyzwyczaić.
Evelinia to u nas jest odwrotnie bo mi to dziewczynki nie zabierały urody.Ale ja myślę że to też kwestia przeżywania ciąży bo mama szczęśliwa zawsze jest piękna.A jak ktoś w ciąży tylko skupia się na narzekaniu to też czuję się inaczej i wygląda.
Kotomiś ja mam niewielką wadę wzroku i to nie jest wskazanie do cc.

Dzag82 mi też się zdaje że będziesz mieć chłopaka.Pewnie mnie za to zabijesz.
Dzag super że udało Ci się wyskoczyć samej na zakupy.No i z teściową też fajnie że nie stracisz rehabilitacji.
Aga tak zawsze jest że pełno ludzi znika z forum bez śladu.
Atfk to nic musisz teraz trochę przystopować i dużo odpoczywać by przestało boleć.

reklama
25_pixels my też uwielbiamy basen.Ale przez to choróbsko drugi tydzień już bez basenu buuuu.Dziewczynki też lekki katarek mają to wolę dmuchać na zimne.
I gdzie ta wiosna?Już mam zamarznięte auto...wspaniałe zajęcie po 12 h w pracy.

Do góry