Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na tym etapie ciąży dziecko nie może być wysoko, ledwo nad wzgórkiem łonowym (tam gdzie lekarz usg robił), a wysoko to możesz mieć narządy wewnętrzne które są przesuwane do góry coraz wyżej [emoji6]witam niedzielnie
zupka już się robi, do pochlipania w razie głodu, a na obiad będzie curry z kurczakiem i ryżem - mniam!
mąż mi ześwirował, dziś witał się z brzuchem a potem jeszcze dwa razy otwierał szafę z ciuszkami poleciał już po zakupy i klatkę umył - w nagrodę będzie mógł obejrzeć skoki hahahaha
@luska1979 czy wysoko, czy nisko nie wiem - nikt mi nie mówił .. ale mam tak, że muszę czasem wziąć naprawdę głęboki wdech, żeby poczuć, że oddycham no i od czasu do czasu ciężko mi w klatce.
Byłam w tej ciąży już u 3 lekarzy j żaden nie pytał się o wzrok mimo że cały czas chodzę w okularach...Angelika, przede wszystkim powiedz o wadzie wzroku lekarzowi prowadzącemu ciążę. Nie pytał Cię jeszcze o to? Powinien Cię wysłać po informacje zwrotną z opinią od okulisty.
Hej dziewczyny - jestem i Was podczytuję - ale nie jestem na bieżąco, bo dużo piszecie i nie nadążam Nie udzielałam się ponieważ bardzo źle znosiłam te pierwsze tygodnie, dopiero od kilku dni jest ok i nie wymiotujęA teraz pytanie z kategorii ciekawska ;P
Nasz wątek założyła niejaka "Josik" i nie udziela się. Miała zmianę terminu na lipiec czy inny powód?
Dużo dziewczyn odeszło z grupy bo jednak nie udało się?
Ehh Ci lekarze... żaden mnie nie pytał o żadna chorobę... pytania jakie usłyszałam to kiedy byl ostatni okres, czy to pierwsza ciąża i jak się czuje.Angelika, to dziwne. Mnie nawet ten super lekarz na NFZ pytał o stałe problemy ze zdrowiem, choroby, czy jestem pod opieką jakiejś poradni specjalistycznej, o choroby w najbliższej rodzinie. Moja gin pytała tylko przy pierwszej ciąży, potem już pamiętała.