reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
a generalnie pozdrawiam sobotnio! mam lenia obiad częściowo od mamy (pomidorowa)i miesko zrobione w czwartek
córcia pomaga porządkować strych! ja tylko na dole segreguje a mąż ma resztę ogarnąć tylko też podchodzi do tego niechętnie bo tam kupa roboty a część rzeczy musimy gdzieś na dole na miesiąc poupychac

reklama
Tyllkaaa ja w pierwszej ciąży przeszłam toxoplazmoze miałam IgG > 300 a IgM 0,962 i leczona byłam w szpitalu zakaźnym niestety ja miałam zarażenie w ciąży :-( :(
Zrób tą awidność wiele wyjaśni :) a dostałaś na to badanie skierowanie bo wiem, że to dość drogie badanie około 100 zł
Kochana, ja mam igG 0 i juz drugi raz taki wynik, a IgM mam 0. 85 tez drugi raz taki sam.
Nie nie dostalam skierowania, ale u mnie w szpitalu 85 zl. Z jednej strony racja, a z drugiej jeden lekarz mówi jedno drugi drugie... Badz tu mądry co i jak. Na necie poczytałam i tez zamieszanie w głowie.
A dziecko urodziło soe zdrowe i wszystko bylo oki??

Mamy dom. Jestem w szoku. Od poniedzialku notariusz. 197tys w koncu sprzedal. A to jeszcze nic co mnie zaskoczylo. Moj mnie normalnie zszokowal. Za gotowke bierze. Nigdy nie pytalam o zasob portfela. Teraz tylko remont:)
Gratulacje!!! To teraz planowanie, remontowane i urządzanie! ;-)) musimy wirtualna parapetówke zrobić;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

@dzag82 ja najpierw przechladzam je przez miesiąc w lodówce wysadzam i trzymam w kuchni bo tam mam najchlodniej jak cheszbje miec w domu a na taras wysadzam do dużych donic i odrazu wystawiam na dwór w duże mróz stawiam na styropian i owijam donice agrowloknina a jak takie do -5 nic nie robie tylko sobie stoją. Wiosną pięknie kwitną. A i podlewam jak nie ma w dzień mrozu

Mamy dom. Jestem w szoku. Od poniedzialku notariusz. 197tys w koncu sprzedal. A to jeszcze nic co mnie zaskoczylo. Moj mnie normalnie zszokowal. Za gotowke bierze. Nigdy nie pytalam o zasob portfela. Teraz tylko remont:)
My może dziś tez nieruchomość kupimy [emoji3]
Cieszę się z Wami [emoji3]
Teraz szał remontów i wyposażania.
@o.paulina - to moje pierwsze dziecko.
Co do mieszkania to już mam szał remontowy. Buszuje w internecie. Drzwi, podłogi, meble kolory etc. To jest mój żywioł. Preferuje styl skandynawski, prowansalski, angielski - taki dom przytulny. Tylko w związku z tym wyposażenie strasznie drogie. [emoji3]
Chcemy się wprowadzić do porodu. Byłoby idealnie :-)

Najpierw rozbudowa. I nowy dach. Ocieplony jest. Watpie ze do porodu zdazymy. Chociaz na dole bedzie zrobione to moze...takze jeszcze wyposazenia nie planuje. Na pewno biala kuchnia. Lazienki tez. Ogolnie jasno.

Mahoniowa a Wy za ile te 65m?

Ikulka tak sobie. Ale obiad wlasnie zjadlam. Bylam 2 razy na dworze to moze bedzie lepiej. Pewnie nudno Ci w szpitalu.

Kochana, ja mam igG 0 i juz drugi raz taki wynik, a IgM mam 0. 85 tez drugi raz taki sam.
Nie nie dostalam skierowania, ale u mnie w szpitalu 85 zl. Z jednej strony racja, a z drugiej jeden lekarz mówi jedno drugi drugie... Badz tu mądry co i jak. Na necie poczytałam i tez zamieszanie w głowie.
A dziecko urodziło soe zdrowe i wszystko bylo oki??
Kurcze już sama nie wiem co Ci doradzić, wiem że IgM czasami wychodzi fałszywie dodatni. Słuchaj gina prowadzącego ciążę on za Ciebie odpowiada i na pewno dobrze Ciebie pokieruje

reklama
Do góry