reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mahoniowa a Wy za ile te 65m?

Ikulka tak sobie. Ale obiad wlasnie zjadlam. Bylam 2 razy na dworze to moze bedzie lepiej. Pewnie nudno Ci w szpitalu.
370000 [emoji20] [emoji20] [emoji20] plus na remont kredyt 70000. Jesteśmy uwaleni do końca życia za takie małe g! Niestety :-( ale lepsze to niż kiszenie się w tej kawalerce

reklama
O sporo Mahoniowa...u mnie w miescie to tyle domy nowoczesne kosztuja 120m. Czesto i z wyposazeniem

Ikulka a masz chociaż jakieś fajne dziewczyny w sali?

p19udqk3ohjsffpu.png

Klusek gratulacje:-) serio się oplacalo.

Mahoniowa a Ty kiedy kupujesz?

My kupiliśmy mieszkanie ale wciąż nam chodzi dom po głowie. Poki co remont mieszkania będzie hmm w maju może.

reklama
Aga ja bym jednak nospy nie brała profilaktycznie.Już kiedyś pisaliśmy tutaj o wpływie nospy na napięcie mięśniowe dziecka.
Ratatujek a Ty nie masz problemu z żołądkiem?Bo ja jestem wrzodowcem i w pierwszej ciąży też tak cierpiałam.Nic praktycznie nie możesz wziąć oprócz leków na zgagę np.rennie też łagodzi bóle żołądka.Nawet krople żołądkowe są zakazane w ciąży.Nospa w tej sytuacji nie działa.Szkoda jej brać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz przepisał żeby brać codziennie. Powiem w szpitalu miałam zwiększyć dawkę i brać zawsze gdy poczuję dyskomfort. Jedna tabletka co kilkanaście dni nie wpłynie źle.. Nie przesadzajmy ;) Tym bardziej, że są osoby, które muszą i biorą to codziennie.

Do góry