reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
a generalnie pozdrawiam sobotnio! mam lenia obiad częściowo od mamy (pomidorowa)i miesko zrobione w czwartek
córcia pomaga porządkować strych! ja tylko na dole segreguje a mąż ma resztę ogarnąć tylko też podchodzi do tego niechętnie bo tam kupa roboty a część rzeczy musimy gdzieś na dole na miesiąc poupychac

reklama
Tyllkaaa ja w pierwszej ciąży przeszłam toxoplazmoze miałam IgG > 300 a IgM 0,962 i leczona byłam w szpitalu zakaźnym niestety ja miałam zarażenie w ciąży :-( :(
Zrób tą awidność wiele wyjaśni :) a dostałaś na to badanie skierowanie bo wiem, że to dość drogie badanie około 100 zł
Kochana, ja mam igG 0 i juz drugi raz taki wynik, a IgM mam 0. 85 tez drugi raz taki sam.
Nie nie dostalam skierowania, ale u mnie w szpitalu 85 zl. Z jednej strony racja, a z drugiej jeden lekarz mówi jedno drugi drugie... Badz tu mądry co i jak. Na necie poczytałam i tez zamieszanie w głowie.
A dziecko urodziło soe zdrowe i wszystko bylo oki??

Mamy dom. Jestem w szoku. Od poniedzialku notariusz. 197tys w koncu sprzedal. A to jeszcze nic co mnie zaskoczylo. Moj mnie normalnie zszokowal. Za gotowke bierze. Nigdy nie pytalam o zasob portfela. Teraz tylko remont:)
Gratulacje!!! To teraz planowanie, remontowane i urządzanie! ;-)) musimy wirtualna parapetówke zrobić;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

@dzag82 ja najpierw przechladzam je przez miesiąc w lodówce wysadzam i trzymam w kuchni bo tam mam najchlodniej jak cheszbje miec w domu a na taras wysadzam do dużych donic i odrazu wystawiam na dwór w duże mróz stawiam na styropian i owijam donice agrowloknina a jak takie do -5 nic nie robie tylko sobie stoją. Wiosną pięknie kwitną. A i podlewam jak nie ma w dzień mrozu

Mamy dom. Jestem w szoku. Od poniedzialku notariusz. 197tys w koncu sprzedal. A to jeszcze nic co mnie zaskoczylo. Moj mnie normalnie zszokowal. Za gotowke bierze. Nigdy nie pytalam o zasob portfela. Teraz tylko remont:)
My może dziś tez nieruchomość kupimy [emoji3]
Cieszę się z Wami [emoji3]
Teraz szał remontów i wyposażania.
@o.paulina - to moje pierwsze dziecko.
Co do mieszkania to już mam szał remontowy. Buszuje w internecie. Drzwi, podłogi, meble kolory etc. To jest mój żywioł. Preferuje styl skandynawski, prowansalski, angielski - taki dom przytulny. Tylko w związku z tym wyposażenie strasznie drogie. [emoji3]
Chcemy się wprowadzić do porodu. Byłoby idealnie :-)

Najpierw rozbudowa. I nowy dach. Ocieplony jest. Watpie ze do porodu zdazymy. Chociaz na dole bedzie zrobione to moze...takze jeszcze wyposazenia nie planuje. Na pewno biala kuchnia. Lazienki tez. Ogolnie jasno.

Mahoniowa a Wy za ile te 65m?

Ikulka tak sobie. Ale obiad wlasnie zjadlam. Bylam 2 razy na dworze to moze bedzie lepiej. Pewnie nudno Ci w szpitalu.

Kochana, ja mam igG 0 i juz drugi raz taki wynik, a IgM mam 0. 85 tez drugi raz taki sam.
Nie nie dostalam skierowania, ale u mnie w szpitalu 85 zl. Z jednej strony racja, a z drugiej jeden lekarz mówi jedno drugi drugie... Badz tu mądry co i jak. Na necie poczytałam i tez zamieszanie w głowie.
A dziecko urodziło soe zdrowe i wszystko bylo oki??
Kurcze już sama nie wiem co Ci doradzić, wiem że IgM czasami wychodzi fałszywie dodatni. Słuchaj gina prowadzącego ciążę on za Ciebie odpowiada i na pewno dobrze Ciebie pokieruje

reklama
Do góry