Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest i też płatny. Dzisiaj dziewczyny przyszły.więc nie jestem samaIkulka do kiedy jesteś w szpitalu tak mniej więcej, tv masz w pokoju bo u nas są tv ale za kasę i to nie w każdym pokoju, osiwieć idzie napisz lepiej jak u ciebie, jak się czujesz czy wszystko ok
Tak. Mam ale smutno mi bo ja dopiero 15 tydzien a one 30 ponad... one już o porodach a ja żeby dotrwać jak narazie do 20 tygodniaIkulka a masz chociaż jakieś fajne dziewczyny w sali?
I bardzo dobrze odpoczywam moja kochana. Ja też już zmadrzalam@ikulka lenia mam nic mi się nie chce. Nie kiwnelam palcem od miesiąca :-(
Ja używałam i fajna sprawa. Polecam do karmienia i spania rewelacjaHej dziewczyny
Dzisiaj dostałam od mamy na urodziny rogala.. trzeba dzisiaj wypróbować!
Któraś korzystała ?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam identycznego od męża pod choinkę :-)Ja używałam i fajna sprawa. Polecam do karmienia i spania rewelacja
W angli sa fajne i ladneAngelika tez sie czaje na rogala