reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny udało mi się zrobić te badania prenatalne!
[emoji2]
Dzisiaj poszłam do tej samej przychodni ale do innego lekarza (lepszego) na skierowaniu miałam dopisane tylko jakieś 3 razy fikcyjne krwawienia i zrobił mi całe badanie + plus do tego test Pappa.
Dzidziuś zdrowy pod każdym kątem. Sprawdził wszystko mózg, nerki, jelita, płuca, kończyny... no wszytko po prostu i wszystko jest w porządku. Plec sprawdził dwa razy i jest pewny że będzie to DZIEWCZYNKA [emoji173] Moje nagle upodobania na dziewczynki się sprawdzilo i ochota na słodkie [emoji14]
13t i 6dni termin przesunięty 8 sierpnia na 5 sierpnia. :) Na koniec zrobił mi jeszcze zdjęcie w 3d no normalnie kocham tego doktora !
Wstawiam zdjęcia mojej księżniczki [emoji8]
1486148637-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Super!!!! Gratulacje :)

Nie wiem czy u nas się zmieni bo u nas już późno robione były badania a Pan doktor od razu powiedzial że dziewczynka.. Pod koniec jeszcze sprawdził i powiedział "tak to na pewno dziewczynka" [emoji14]
W rodzinie się szał już zaczął wszyscy chcieli dziewczynkę [emoji2]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór!
Jesteście szalone z tym pisaniem;) nie dam rady wszystkiego nadrobić

Angelika ale super że się udało, gratuluję córeczki!
Ikulka ojej znowu w szpitalu:( dobrze ze z dzidzia ok. Ale te ciągle przeboje mogą nerwowo wykończyć człowieka...
safiya ja też nie znam płci

Ja dziś z samego rana byłam pełna werwy. Posprzątałam, pranie zrobiłam, na szczęście obiadek miałam z wczoraj. Z nudów zaczęłam niemiecki powtarzać. Potem po dziewczynki i szybkie zakupy. Jak wrócił mąż z Jasiem to baterie mi się wyczerpały. I zaległam na kanapie. W końcu się zmusiłam do wstania żeby z Jasiem trochę poćwiczyć. I znowu koniec dnia. Też Wam te dni tak szybko mijają?

Jutro muszę koniecznie odwiedzić rossmana i kupić jakąś farbę bez amoniaku bo moje odrosty straszą z daleka grr

Dzag82 u nas tak samo w lidlu w ciągu 1 dnia fajne promocje znikają.W sumie mamy tylko 3 lidle na całe miasto to nie tak dużo.
Biedna jesteś.Ja też mam zawsze ten problem jak jedna choruje a druga musi chodzić do szkoły czy przedszkola.Zawsze to problematyczne.Czasem mąż bierze przerwę swoją w pracy na właśnie odebranie Emi lub Wiki a czasem ja po prostu biorę drugą chorą do auta i w aucie ją zostawiam po prostu.
Przykro mi było jak w grudniu Emi mi rano na 5 minut przed dzwonkiem mi się zarzygała że musiałam ją do domu wziąć.Mąż już w pracy był.I nie mogłam pójść na Wiki jasełka do przedszkola.Biedna aż podobno płakała że mnie nie było.Ale nie mogłam na nie wziąć Emi z wirusówką.Mężowi udało się Wiki odebrać z przedszkola.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry