Leżenie mnie źle wpływa!
Jak dziś leżałam pół dnia tofatalnie się czuję!! Ogolnie dzisiaj cały dzień głowa mnie napiernicza!!! Mam dziwną wizję że to przez to powietrze...
Hmm...jestem dziwna ale nie.przepadam za faworkami[emoji53] znaczy jak leżą to mnie odrzucają jak już spróbuje to zazwyczaj kilka zjem ale tak jak patrzę to ble....
@ikulka dobrze że jesteś[emoji8]
Najważniejsze że maluszek ok[emoji1]
Najgorsza ta nie wiadoma skąd krwawienie, mam nadzieję że porządnie Cię zdiagnozują i niebawem wyjdziesz[emoji8] a teraz odpoczywaj!!!
Oj biedulko wiem co czujesz bo ja po wczorajszym ostrym kłuciu i plamieniu panicznie się bałam że mi się łożysko zaczęło odklejać...przed gabinetem wyłam jak głupia bojąc się że na USG nie zobaczę bijacego serduszka!!! Na szczęście to tylko wyobraźnia... a lekarz zadziałał jak lekarstwo bo wróciałam do domku to tylko już miałam raz zabarwiony na brązowo śluz i koniec... Zaczynam myśleć że popadam w hipohondrię . Kiedyś kobiety były spokojniejsze bo mniej wiedziały, poprostu czekały na rozwiazanie a wiedza niby obra niestety sieje zamęt w naszym życiu!! Wy jesteście w szpitalu pod okiem lekarzy wiec wszystko musi być dobrze!!!
A mają jakieś pomysły skąd to krwawienie???
@natalkuś gratuluję udanej wizyty! Ale nam babiniec się tu robi[emoji16]
@ratatujek super że wszystko ok a dzidziunia zdrowa [emoji2]
@dzag82 zdrówka dla chłopców i cierpliwości dla mamusi! Ja Ci współczuję! Tak jak każda mama nienawidzę jak moja mała choruje!! Ale niestety nie da się wychować dziecka bez żadnego choróbska[emoji53]
@safiya ja też jestem ciekawa opini o powietrzu w mieszkaniu przy nawilżeniu...
Bo zbieram się do zakupu...
@Luska_I ciężko powiedzieć... nie wiem jak bardzo silny jest ten ból... może weź nospe i magnez i poobserwuj... a jak odczuwasz silny niepokój to jedź na IP...[emoji53]
@myycha uwielbiam planszówki!! Zazdroszczę tskiego wieczoru!
Niestety moj P nie([emoji20] dlatego chetnie jeżdżę do rodziców bo zawsze towarzystwo do gier jest!!!
Pomału wciągam Lenke w planszówki wybierając takie przy których dorośli się nie nudzą!
@Angelika:) Jaka śliczna kruszynka!!!
Babskie grono nam się powiększa!!! To aż niewiarygodne że prawie same kobiety!!! Super że maluszek zdrowy!!! Gratuluję![emoji2]
Ja też dołaczam się do tych co liczą że maluch odkryje co ma miedzy nogami w przyszłym tygodniu już w środę!!!
To będzie wg OM 13tyg5dni wg usg 13tyg 3dni wiec liczę że coś tam może już będzie widać[emoji16]
Nie mogąc cały dzień wyleżeć wstąpiłam do lumpka[emoji16] coś tam upolowałam, jeden bodziak typowo chłopaków resztę w razie czego i pannica ponosi[emoji2]
Przywiozłam też ciuchy ze strychu od mamy, o dziwo aż rak bardzo wiele ich niema(siostry małą kupę sciachała,) także będzie okazja do uzupełnienia garderoby[emoji1] zdjęcia z łowów wrzuce w wyprawkowe[emoji2]