Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nospa weź i łez. Jak nie ma plamien to jest dobrze. A może być ze się wszytsko rozciagaCześć dziewczyny, mam do Was pytanie. Od rana boli mnie podbrzusze, dosyć ostry ból chwilami-jak przy okresie. Niestety do lekarza prowadzącego dostane się dopiero w poniedziałek. Czy jest się czym martwić? Czy to rozciagajaca się macica?
Ja wyjelam nasz jakis czas temu i roznica ogromna. W sezonie grzewczym dobra rzecz, czasem kapne olejku mandarynkowego [emoji14]@safiya Powiedz za kilka dni czy czujesz różnice w mieszkaniu
Mnie dziś brzuszek się napinal..Dzwoniłam do swojego lekarza to nospe kazal brac 3 razy. Do tego luteina pod język 2 razy dziennie i mowi ze przejdzie. Uspokoił mnieNa szczescie bez plamienia. Dziękuję za odpowiedź, zaczęłam panikować ale oby niepotrzebnie