reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny udało mi się zrobić te badania prenatalne!
[emoji2]
Dzisiaj poszłam do tej samej przychodni ale do innego lekarza (lepszego) na skierowaniu miałam dopisane tylko jakieś 3 razy fikcyjne krwawienia i zrobił mi całe badanie + plus do tego test Pappa.
Dzidziuś zdrowy pod każdym kątem. Sprawdził wszystko mózg, nerki, jelita, płuca, kończyny... no wszytko po prostu i wszystko jest w porządku. Plec sprawdził dwa razy i jest pewny że będzie to DZIEWCZYNKA [emoji173] Moje nagle upodobania na dziewczynki się sprawdzilo i ochota na słodkie [emoji14]
13t i 6dni termin przesunięty 8 sierpnia na 5 sierpnia. :) Na koniec zrobił mi jeszcze zdjęcie w 3d no normalnie kocham tego doktora !
Wstawiam zdjęcia mojej księżniczki [emoji8]
1486148637-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję śliczna dzidzia

I minął piątek ☺.
Leżę już w wyrku.
Jutro planujemy ognisko z przyjaciółmi. ..hmm tylko coś pogoda się zmieniła i trochę teraz pada .

Gratuluję wizyt !

Ikulka dużo cierpliwości Ci życzę! !.Musisz odpoczywać! !taki Twój urok teraz chyba. Wiem że to nie łatwe. Przeżyłam to. .
Moja druga ciąża była trudna-plamilam, wczesne rozwarcie,bóle brzucha i dlatego niemal 3/4 ciąży spędziłam w łóżku. Wstajac tylko do wc.Biorąc leki na podtrzymanie.Da się

Dlatego teraz cieszę się że ta przebiega zupełnie inaczej. Mogę się nią cieszyć, a nie tylko martwić. Oby tak zostało.

Dziś byłam w domu. Spałam do 12 z przerwą na wyszykowanie dzieci rano. I powiem Wam że zupełnie inaczej czułam się popołudniu. Nie padłam..Utwierdzilam się w tym że zwolnienie na jakie idę za kilka dni to doskonała decyzja. Muszę o siebie zadbać , być wypoczeta a nie przesypiac całe popołudnie☺.

Życzę Wam spokojnej nocki.

Niee [emoji14] weterynarzem :-D ale usg przenośne ma. Tylko trzeba gumkę założyć zeby sterylne bylo:-) za nogi sie dziecko lapalo, kopalo, na głowie stawało :-)
Aaa i serduszko [emoji173] wali jak młot
Ale masz fajnie !!!! Będę przyjeżdżać do Ciebie na usg haha [emoji23]
Moja na badaniu ssalo kciuka a jak doktor trochę mi potrzasnal brzuchem żeby mała się przesunela to lapala się obiema rączkami za główkę jak by mówiła "matko co ty robisz?!" [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojaaaaa z jednej strony zazdroszcze a z drugiej chyba bym codziennie z tego korzystala! Haha wszystkiego sie spodziewalam, ale nie tego, ze Twoj maz ma usg bo jest weterynarzem :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry