reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny udało mi się zrobić te badania prenatalne!
[emoji2]
Dzisiaj poszłam do tej samej przychodni ale do innego lekarza (lepszego) na skierowaniu miałam dopisane tylko jakieś 3 razy fikcyjne krwawienia i zrobił mi całe badanie + plus do tego test Pappa.
Dzidziuś zdrowy pod każdym kątem. Sprawdził wszystko mózg, nerki, jelita, płuca, kończyny... no wszytko po prostu i wszystko jest w porządku. Plec sprawdził dwa razy i jest pewny że będzie to DZIEWCZYNKA [emoji173] Moje nagle upodobania na dziewczynki się sprawdzilo i ochota na słodkie [emoji14]
13t i 6dni termin przesunięty 8 sierpnia na 5 sierpnia. :) Na koniec zrobił mi jeszcze zdjęcie w 3d no normalnie kocham tego doktora !
Wstawiam zdjęcia mojej księżniczki [emoji8]
1486148637-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję śliczna dzidzia

I minął piątek ☺.
Leżę już w wyrku.
Jutro planujemy ognisko z przyjaciółmi. ..hmm tylko coś pogoda się zmieniła i trochę teraz pada .

Gratuluję wizyt !

Ikulka dużo cierpliwości Ci życzę! !.Musisz odpoczywać! !taki Twój urok teraz chyba. Wiem że to nie łatwe. Przeżyłam to. .
Moja druga ciąża była trudna-plamilam, wczesne rozwarcie,bóle brzucha i dlatego niemal 3/4 ciąży spędziłam w łóżku. Wstajac tylko do wc.Biorąc leki na podtrzymanie.Da się

Dlatego teraz cieszę się że ta przebiega zupełnie inaczej. Mogę się nią cieszyć, a nie tylko martwić. Oby tak zostało.

Dziś byłam w domu. Spałam do 12 z przerwą na wyszykowanie dzieci rano. I powiem Wam że zupełnie inaczej czułam się popołudniu. Nie padłam..Utwierdzilam się w tym że zwolnienie na jakie idę za kilka dni to doskonała decyzja. Muszę o siebie zadbać , być wypoczeta a nie przesypiac całe popołudnie☺.

Życzę Wam spokojnej nocki.

Niee [emoji14] weterynarzem :-D ale usg przenośne ma. Tylko trzeba gumkę założyć zeby sterylne bylo:-) za nogi sie dziecko lapalo, kopalo, na głowie stawało :-)
Aaa i serduszko [emoji173] wali jak młot
Ale masz fajnie !!!! Będę przyjeżdżać do Ciebie na usg haha [emoji23]
Moja na badaniu ssalo kciuka a jak doktor trochę mi potrzasnal brzuchem żeby mała się przesunela to lapala się obiema rączkami za główkę jak by mówiła "matko co ty robisz?!" [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojaaaaa z jednej strony zazdroszcze a z drugiej chyba bym codziennie z tego korzystala! Haha wszystkiego sie spodziewalam, ale nie tego, ze Twoj maz ma usg bo jest weterynarzem :D

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry