Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Kurcze dziewczyny maz mi właśnie usg robil. Ale maluch fika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie znam, spokojnie! !Przyjdzie na nas porajak to jest, że wszystkie wiecie jaka płeć, a ja nie
A co to a co to, maz lekarzem jest?Kurcze dziewczyny maz mi właśnie usg robil. Ale maluch fika
Gratuluję śliczna dzidziaDziewczyny udało mi się zrobić te badania prenatalne!
[emoji2]
Dzisiaj poszłam do tej samej przychodni ale do innego lekarza (lepszego) na skierowaniu miałam dopisane tylko jakieś 3 razy fikcyjne krwawienia i zrobił mi całe badanie + plus do tego test Pappa.
Dzidziuś zdrowy pod każdym kątem. Sprawdził wszystko mózg, nerki, jelita, płuca, kończyny... no wszytko po prostu i wszystko jest w porządku. Plec sprawdził dwa razy i jest pewny że będzie to DZIEWCZYNKA [emoji173] Moje nagle upodobania na dziewczynki się sprawdzilo i ochota na słodkie [emoji14]
13t i 6dni termin przesunięty 8 sierpnia na 5 sierpnia. Na koniec zrobił mi jeszcze zdjęcie w 3d no normalnie kocham tego doktora !
Wstawiam zdjęcia mojej księżniczki [emoji8]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jeszcze nie wiemjak to jest, że wszystkie wiecie jaka płeć, a ja nie
Niee weterynarzem ale usg przenośne ma. Tylko trzeba gumkę założyć zeby sterylne bylo:-) za nogi sie dziecko lapalo, kopalo, na głowie stawało :-)A co to a co to, maz lekarzem jest?
Ale masz fajnie !!!! Będę przyjeżdżać do Ciebie na usg haha [emoji23]Niee [emoji14] weterynarzem ale usg przenośne ma. Tylko trzeba gumkę założyć zeby sterylne bylo:-) za nogi sie dziecko lapalo, kopalo, na głowie stawało :-)
Aaa i serduszko [emoji173] wali jak młot
Niee weterynarzem ale usg przenośne ma. Tylko trzeba gumkę założyć zeby sterylne bylo:-) za nogi sie dziecko lapalo, kopalo, na głowie stawało :-)
Aaa i serduszko ❤ wali jak młot