reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mi siostra zrobiła z zaskoczenia baby shower, jeszcze na to kaske w esce wygrała[emoji16] Było z 15-20 kobietek głównie rodzina plus kilka koleżanek! Urzadzily.gry i zabawy brzuszkowe malowaly mi brzuszek ogólnie było bardzo bardzo miło! I to zaskoczenie!!! Prezentów nie było wiele! Złożyły się na jeden wiekszy dla mnie i jeden wiekszy dla dzidziusia[emoji16] Oczywiście prezenty to było to co chciałam bo siostra z mamą wiedziały że planuję taki zakup!

Co do mebli ikea, moja mała też wszytskie meble w pokoiku ma ikeowskie[emoji2] Ja jestem z nich bardzo zadowolona! Ładne, proste i praktyczne!!!

reklama
My z Ikea mamy lozka dla dzieci te co rosną razem z dzieckiem dla Antka drewniane dla Hani metalowe ogólnie pokoj dzieciaków urzadzilismy podobnymi meblami białymi tylko Hania ma fioletowe wstawki a Antek turkusowe tak ze ich pokoje będą umeblowane bo meble są nowe Antkowi tylko łóżko wymienie na takie by pasowało do mebli a Hani przemaluje. A dzidzi urządzę pokoik od podstaw

1485459342-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam identyczne!!!!
1485459999-aaaaaa.jpeg

No każdemu się nie dopasuje. Jedni lubią Ikea inni Agatę czy Kler... ale przecież o gustach się nie dyskutuje.

Zaraz idę spać bo po południu nie S
Miałam jak. Przygotowuje się na weekendowy bój sesyjny.

Pisalyscie o spaniu. ..ja nigdy się nie kladlam po południu; chyba że byłam chora. Teraz za to razem z dzidziusiem uwIelbiamy spanie...potrafię położyć się po południu...wstać o 20 i po dwóch godzinach idę spac na noc. ..i śpię jak suseł.
Szczerze liczę ze z 2 trymestrem w który zaraz wkrocze...trochę to przejdzie.

Fajne są te imprezy kolezanka mi coś napomknela ze można by było coś takiego zorganizowac hehe zobaczymy jeszcze sporo czasu mamy

25_pixels z Children's Place mój brat dostał od cioci rampersy ...on w nich chodził, potem moja Lena i siostry mała i po 10latach dalej są w super stanie!!! Więc zgadza się z Tobą w 100%

25_pixels no ja pracuje w nocy po 12 h więc takiej opcji nie ma bym do samego porodu pracowała ale że do końca czerwca i tak będę musiała z dziewczynami jeździć do szkoły i przedszkola to popracować też mogę jeszcze.A od lipca laba na całego.
U nas te baby shower to znów nie taki biznes że prezenty z listy się wybiera.U nas to zwykle night out połączona z tym że dostajesz prezenty ale zwykle i tak symboliczne ale ważna jest sama zabawa.A i tak na pożegnanie dziewczynom z pracy będę musiała night out zoorganizować.
Kurektyna ale jaja z tym krzesełkiem...takie same mieliśmy.
Nam też tak dobrze służyło.I napewno tym razem też na takie zdecydujemy się ale pewnie na używkę w dobrym stanie bo szkoda kasy na nowe
U nas dzieci w marcu na światowy dzień książki się przebierają i oja chcę tym razem być Zosią.
Moja córcia młodsza też charakterna jest ale rzadko na nią działają argumenty słowne niestety.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
25_pixels z Children's Place mój brat dostał od cioci rampersy ...on w nich chodził, potem moja Lena i siostry mała i po 10latach dalej są w super stanie!!! Więc zgadza się z Tobą w 100%

Pewnie! Ja nawet innych nie kupuję do 3 roku życia. Carter's i Children's Place nigdy się nie skurczą, nie rozciągną, po latach wyglądają tak samo. Teściowa i mama często synka obdarowywały. Zawsze te dwie marki. Znajomi i rodzinka też. I do tego jakie ładne te ciuszki są.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry