reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No moje nieraz też w tym krzesełku chicco spało.Naprawdę mebel bardzo funkcjonalny.
Mi się akurat w hm niewiele ciuszków podoba dla bejbików zwłaszcza teraz unisex.Ale bodziaki mają fajne zapięcia i fajnie trzymają pieluszkę.Częściej teraz dziewczynom dżinsy czy legginsy kupię.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

25_pixels, wszystko fajnie to co piszesz. Ale to w Twoich realiach :sorry:. O ile jeszcze w Polsce Carter's czasem się trafi w ciuchu, tak Children's Place nie widziałam nigdy. Weszłam sobie teraz na ich stronę i owszem, dzisiaj 75% off online to ceny bombowe! Np 7,24 dol za 2 długie rampersy. Ale normalna cena to już 28,95 dol, to dla mnie już ogromną przesada.
Ja w ogóle mam wrażenie ze sieciówki robią sobie z Polaków jaja. Kiedy zaczynają się jakieś sezonowe wyprzedaże na świecie, to w Polsce niby tez. Różnica polega na tym, że wyprzedaże na świecie to rzeczywiście wyprzedaże, pozbycie się z magazynów tego co zostało. A w Polsce to dalej biznes na całego. Jak w UK next schodzi z cen do kilku funtów czy nawet taki H&M i Zara do kilku euro za wypasione ciuszki typu kurtka sukienka komplet, a nie za koszulkę z krótkim rękawkiem (jak ostatnio się o kupiła znajoma z Finlandii), tak w Polsce z horrendalnych cen schodzą na cenę, która powinna być wyjściowa.

Aaaaa, a ja myślałam, że piszemy o krzesełku do karmienia dziecka :rolleyes2: U mnie od spania jest łóżeczko lub łóżko, od rysowania stoliczek i krzesełko, od zabawy autami czy klockami podłoga.
:rofl2:

Ja bardzo lubię ciuchy z Zary dla
Kai.Można kupić w fajnej cenie i jakościowo są dobre. Ale jak patrzyłam nieraz dla maluszków to ceny kosmos. Jedynie wyprzedaże.
Mam też wrażenie że w Pepco sa dobre bawełny dla tych najmniejszych. I kolorki ładne.

Atfk, 90% ciuszków z Pepco po pierwszym praniu szwy boczne mają z przodu i z tyłu. Wiec jeszcze zanim dziecko ubierze już są "uszkodzone". Materiały tez w większości paskudne, aż zgrzypią pod palcami jak się ubranko tak potrze o siebie. Ale 10% całkiem fajne się trafi. Ja ostatnio fajne spodenki do żłobka Witkowki kupiłam, normalna fajna dzianina dresowa. Ale już pokusiłam się na dwa bodziaki - tez ze względu na żłobek, żeby coś w zapasie mieć i codziennie prania nie robić - to z pralki wyciągnęłam poskręcane. Dobrze, że z promocji za kilka złotych a nie w cenie wyjściowej 15zł i 17zł...
Tak więc można coś fajnego dorwać, ale ogólnie to kiepska chińszczyzna. No ale mam troszkę, takie na wycieranie po domu :-p

reklama
Ja w pepco to bardzo uważam bo sporo tam rzeczy kiepskich jest po paru praniach na śmieci się nadawały. Ja to pewnie sama cos uszyje juz się doczekać nie mogę

Do góry