reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No moje nieraz też w tym krzesełku chicco spało.Naprawdę mebel bardzo funkcjonalny.
Mi się akurat w hm niewiele ciuszków podoba dla bejbików zwłaszcza teraz unisex.Ale bodziaki mają fajne zapięcia i fajnie trzymają pieluszkę.Częściej teraz dziewczynom dżinsy czy legginsy kupię.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

25_pixels, wszystko fajnie to co piszesz. Ale to w Twoich realiach :sorry:. O ile jeszcze w Polsce Carter's czasem się trafi w ciuchu, tak Children's Place nie widziałam nigdy. Weszłam sobie teraz na ich stronę i owszem, dzisiaj 75% off online to ceny bombowe! Np 7,24 dol za 2 długie rampersy. Ale normalna cena to już 28,95 dol, to dla mnie już ogromną przesada.
Ja w ogóle mam wrażenie ze sieciówki robią sobie z Polaków jaja. Kiedy zaczynają się jakieś sezonowe wyprzedaże na świecie, to w Polsce niby tez. Różnica polega na tym, że wyprzedaże na świecie to rzeczywiście wyprzedaże, pozbycie się z magazynów tego co zostało. A w Polsce to dalej biznes na całego. Jak w UK next schodzi z cen do kilku funtów czy nawet taki H&M i Zara do kilku euro za wypasione ciuszki typu kurtka sukienka komplet, a nie za koszulkę z krótkim rękawkiem (jak ostatnio się o kupiła znajoma z Finlandii), tak w Polsce z horrendalnych cen schodzą na cenę, która powinna być wyjściowa.

Aaaaa, a ja myślałam, że piszemy o krzesełku do karmienia dziecka :rolleyes2: U mnie od spania jest łóżeczko lub łóżko, od rysowania stoliczek i krzesełko, od zabawy autami czy klockami podłoga.
:rofl2:

Ja bardzo lubię ciuchy z Zary dla
Kai.Można kupić w fajnej cenie i jakościowo są dobre. Ale jak patrzyłam nieraz dla maluszków to ceny kosmos. Jedynie wyprzedaże.
Mam też wrażenie że w Pepco sa dobre bawełny dla tych najmniejszych. I kolorki ładne.

Atfk, 90% ciuszków z Pepco po pierwszym praniu szwy boczne mają z przodu i z tyłu. Wiec jeszcze zanim dziecko ubierze już są "uszkodzone". Materiały tez w większości paskudne, aż zgrzypią pod palcami jak się ubranko tak potrze o siebie. Ale 10% całkiem fajne się trafi. Ja ostatnio fajne spodenki do żłobka Witkowki kupiłam, normalna fajna dzianina dresowa. Ale już pokusiłam się na dwa bodziaki - tez ze względu na żłobek, żeby coś w zapasie mieć i codziennie prania nie robić - to z pralki wyciągnęłam poskręcane. Dobrze, że z promocji za kilka złotych a nie w cenie wyjściowej 15zł i 17zł...
Tak więc można coś fajnego dorwać, ale ogólnie to kiepska chińszczyzna. No ale mam troszkę, takie na wycieranie po domu :-p

reklama
Ja w pepco to bardzo uważam bo sporo tam rzeczy kiepskich jest po paru praniach na śmieci się nadawały. Ja to pewnie sama cos uszyje juz się doczekać nie mogę

Do góry