reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@25_pixels mi sie strasznie podobaja baby shower jak w filmach jakis ogladam. Sama na czyms takim nie bylam a szkoda. U nas to raczej malo popularne.

Jeśli masz zgrane kobitki i fajnie wam w swoim towarzystwie to czemu nie? Możesz zaprosić babeczki na imprezę do siebie na kawę i ciasto, a one mogą ci przynieść już nawet niekoniecznie sterty prezentów, ale jakieś pierdółki dla dziecka. Po moim baby shower, kumpela w PL zrobiła sobie swój, bo jej się zwyczaj spodobał i bardzo wszystkim się podobało. U mnie dużo osób dało też pieniądze, za które kupiliśmy wypasiony wózek (jakbym tak się spodziewała, że jeszcze kiedykolwiek zajdę w ciąże to zostawiłabym). Moje sąsiadki jeszcze nie wiedzą, ale jak tylko wyczują coś pewnie też jakaś impreza dzieciaczkowa będzie. One to takie szalone wariatki [emoji23][emoji23][emoji23] jak znam życie po powrocie ze szpitala, obiady dostarczać będą przez tydzień. Co dzień inna [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja kocham sklep Ikea. Oba pokoje dzieci są całe umeblowane w Ikei . Dobra jakość, dobra cena. .i wszystko w prostym stylu który uwielbiam. Teraz kiedy maluch wprowadzi się do naszego pokoju też zamierzamy zmienić co nie co i w marcu jadę po szafę pax i ogromną komode (mam już u Kai)..gdzieś musimy się pomieścić w naszych czterech ścianach, które może nie są wIelkie ale je uwielbiamy! !

A ja wciągnęłam właśnie miskę płatków cyni minis truskawkowych

Co do mebli z ikea, ja na nie nie narzekam, lubię je i fajnie można je zestawiać. Mamy połowę mebli od nich :D. I dla malucha łóżeczko i komodę pewnie też tam kupimy by pasowało mi do reszty

@25_pixels mi sie strasznie podobaja baby shower jak w filmach jakis ogladam. Sama na czyms takim nie bylam a szkoda. U nas to raczej malo popularne.

b9a730919a8ef5b751257771d9798d33.jpg

A to jeden z tortów na baby shower.

Jeśli chodzi o krzesełko do karmienia to sprawdziło się u nas chicco polly.Nie tanie ale obydwie córki z niego korzystały aż do 3 r.ż.I nie tylko na jedzenie ale też siedziały w nim malując czy oglądając książeczki a zawsze to było bzpieczne miejsce by je w nim zostawić jak szłam na siku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też miałam takie krzesełko z chicco, ale z odzysku od jakiś znajomych. Dało się wszystko rozebrać i umyć. Na pewno będę szukać podobnego bo młoda nie raz w nim usnęła a dzięki regulacji spała wygodnie, bawiła się zabawkami na tacce, no i kółka! Najważniejsze.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kocham sklep Ikea. Oba pokoje dzieci są całe umeblowane w Ikei . Dobra jakość, dobra cena. .i wszystko w prostym stylu który uwielbiam. Teraz kiedy maluch wprowadzi się do naszego pokoju też zamierzamy zmienić co nie co i w marcu jadę po szafę pax i ogromną komode (mam już u Kai)..gdzieś musimy się pomieścić w naszych czterech ścianach, które może nie są wIelkie ale je uwielbiamy! !

A ja wciągnęłam właśnie miskę płatków cyni minis truskawkowych

Kurczę, byłam niedawno w Ikea i nic mi się nie podobało. Podobają mi się meble Pottery Barn, ale ceny są z kosmosu. Szukam więc podobnych, ale gdzie indziej. Z Ikei mieliśmy sypialnię Malm i nigdy więcej. Wszystko się rozpadało. Mam ich krzesło takie jakby bujane. Bardzo wygodne.

reklama
@kurektyna HM ma o wiele za drogie ciuchy jak dla dzieciaczków, a takie maluszki wyrastają z nich w zawrotnym tempie. Ja bardzo lubię Carter's i Children's Place. Są niezniszczalne. Używałam ja, potem moja siostra i teraz nadal w idealnym stanie wrócą do mnie. Jak znajdziesz gdzieś, nawet w szmateksie to weź. Mi się nawet nie opłaca kupywać używanych bo na przecenie w Carter's kupię za grosze. Np body, spodnie i pajacyk 9 dolarów.

Do góry