reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mi siostra zrobiła z zaskoczenia baby shower, jeszcze na to kaske w esce wygrała[emoji16] Było z 15-20 kobietek głównie rodzina plus kilka koleżanek! Urzadzily.gry i zabawy brzuszkowe malowaly mi brzuszek ogólnie było bardzo bardzo miło! I to zaskoczenie!!! Prezentów nie było wiele! Złożyły się na jeden wiekszy dla mnie i jeden wiekszy dla dzidziusia[emoji16] Oczywiście prezenty to było to co chciałam bo siostra z mamą wiedziały że planuję taki zakup!

Co do mebli ikea, moja mała też wszytskie meble w pokoiku ma ikeowskie[emoji2] Ja jestem z nich bardzo zadowolona! Ładne, proste i praktyczne!!!

reklama
My z Ikea mamy lozka dla dzieci te co rosną razem z dzieckiem dla Antka drewniane dla Hani metalowe ogólnie pokoj dzieciaków urzadzilismy podobnymi meblami białymi tylko Hania ma fioletowe wstawki a Antek turkusowe tak ze ich pokoje będą umeblowane bo meble są nowe Antkowi tylko łóżko wymienie na takie by pasowało do mebli a Hani przemaluje. A dzidzi urządzę pokoik od podstaw

1485459342-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam identyczne!!!!
1485459999-aaaaaa.jpeg

No każdemu się nie dopasuje. Jedni lubią Ikea inni Agatę czy Kler... ale przecież o gustach się nie dyskutuje.

Zaraz idę spać bo po południu nie S
Miałam jak. Przygotowuje się na weekendowy bój sesyjny.

Pisalyscie o spaniu. ..ja nigdy się nie kladlam po południu; chyba że byłam chora. Teraz za to razem z dzidziusiem uwIelbiamy spanie...potrafię położyć się po południu...wstać o 20 i po dwóch godzinach idę spac na noc. ..i śpię jak suseł.
Szczerze liczę ze z 2 trymestrem w który zaraz wkrocze...trochę to przejdzie.

Fajne są te imprezy kolezanka mi coś napomknela ze można by było coś takiego zorganizowac hehe zobaczymy jeszcze sporo czasu mamy

25_pixels z Children's Place mój brat dostał od cioci rampersy ...on w nich chodził, potem moja Lena i siostry mała i po 10latach dalej są w super stanie!!! Więc zgadza się z Tobą w 100%

25_pixels no ja pracuje w nocy po 12 h więc takiej opcji nie ma bym do samego porodu pracowała ale że do końca czerwca i tak będę musiała z dziewczynami jeździć do szkoły i przedszkola to popracować też mogę jeszcze.A od lipca laba na całego.
U nas te baby shower to znów nie taki biznes że prezenty z listy się wybiera.U nas to zwykle night out połączona z tym że dostajesz prezenty ale zwykle i tak symboliczne ale ważna jest sama zabawa.A i tak na pożegnanie dziewczynom z pracy będę musiała night out zoorganizować.
Kurektyna ale jaja z tym krzesełkiem...takie same mieliśmy.
Nam też tak dobrze służyło.I napewno tym razem też na takie zdecydujemy się ale pewnie na używkę w dobrym stanie bo szkoda kasy na nowe
U nas dzieci w marcu na światowy dzień książki się przebierają i oja chcę tym razem być Zosią.
Moja córcia młodsza też charakterna jest ale rzadko na nią działają argumenty słowne niestety.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
25_pixels z Children's Place mój brat dostał od cioci rampersy ...on w nich chodził, potem moja Lena i siostry mała i po 10latach dalej są w super stanie!!! Więc zgadza się z Tobą w 100%

Pewnie! Ja nawet innych nie kupuję do 3 roku życia. Carter's i Children's Place nigdy się nie skurczą, nie rozciągną, po latach wyglądają tak samo. Teściowa i mama często synka obdarowywały. Zawsze te dwie marki. Znajomi i rodzinka też. I do tego jakie ładne te ciuszki są.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry