kotomiś jednak darowałam sobie naleśniko, bo naszła mnie ochota na drożdzowe racuszki!!! Były(a właściwie są) przepyszne!!!
Co do jakości HM to mam porównanie sprzed kilku lat brat kupił sobię w PL bluzkę z dł rekawem, z miesiąć później identyczna z HM(różniła się tylko jakimś znaczkiem na dole) niby ten sam materiał kolor wszystko przysłała mu Ciotka z USA...
Po jakomś czasie uwierz mi że była różnica ta z PL zrobiła się szmatą, a tą z USA jeszcze puścił dalej jak wyrósł!! Obie nosił na zmiane więc były w takim damym stopniu używane!
Dlatego ja wolę kupić w szmateksie bo po pierwsze wiem jak wyglądać bedzie po praniu po drugie ubranka są dużo lepszej jakości... do PL idzie niestety towar gorszej klasy a kosztuje nieprzyzwoicie dużo[emoji22]
luska moja wstępnie miała być Bellą bo ma jej sukienkę, ale na szczęscie bez wiekszych problemów dała się namówić, belle nałoży jak będzie szła na "parapetówkę"(rodzice wykończyli jej pokój) do ku
zynki[emoji16] Ona jest charakterna, ale naprawde bardzo układna więc przy dobrych argumentach można przy niej wiee zdziałać...
Dziękuję za pochwały stroju i córci[emoji2] Córa ładna bo do Matki nie podobna[emoji13] Serio, to mały (jasniejszy) klon tatusia... chociaż teraz to chociaż niektóre miny robi podobne o mnie[emoji6]
Z tą szafą, to jestem pewna że gdybym to Lenie zapodała to n bank chciałaby też być szafą! Ona lubi takie wariacje!
Wiktoria wiem że sie stresujesz, ale trzeba być wyrozumiałym, sama ostatnio czekałam, jak weszłam to lekarz zaczął przepraszać ale, padł w miedzyczasie system i musiał dużo rzeczy pisać odręczne pozatym wpadła mu trudna pacjentka, ja mu powiedziałam że spokojnie poczekałam nic się nie stało, nawet nie wiesz jak się ucieszył, mówi dobrze by było żeby więcej osób było wyrozumiałych! Zresztą z praktyki wie że u wszystkich dobrych lekarzy są obsuwy godzinowe, bo są bardzo dokladni a mają okresloną ilość czasu na pacjenta!! Taże myślę że nawet prywatnie to warto poczekać nawet dłużej i pójść do dobrego specjalisty niż wejść z marszu i zostać byle jak obsluzonym.[emoji2] Trzymaj sie mam nadzieję że jal najszybciej wejdziecie[emoji8] Nie stresuj się bo w Naszym stanie to.nie wskazane[emoji2] Czekamy na info!!!
dzag co do krzesełka do karmienia, my dostaliśmy chicco polly, nowy nie jest tani sle wsrty swoich pieniedzy!!! Rozkłada sie prawie do leżenia wiec ja korzystałam z niego w kuchni juz jak mała miała ze 2-3msc(zamiast lezaczka) po zdjeciu blatu jal maluch jest starszy przystawiasz do stołu i masz krzesło z czyszczeniem też nie nrzekałam... ja korzystałm z niego chyba 2,5- 3lata, potem siostry mała... niestety potem tapicerka nie wytrzymała! Pozatym reszta niezniszczalna! Regulacja w każdym możliwym kierunku!!! Także naprawde ikeowskie krzeselko się do niego umywa...(zeby nie było uzytkuje ikeowskie na codzień w żłobku)ale to też kwestia co kto lubi[emoji2]
wiem że żebym kupowała to nie moglabym sobie na nie pozwolić i tak jak mowisz wolałabym dołożyć do porządnego fotelika!
Tamto uzytkowalam w domu rodziców tu w mieszkaniu nie chcę się zagracać i uważam za zbedny wielki mebel więc muszę wymyslić coś poręczniejszego...
Moze macie jakieś pomysły?