reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja drugi raz chora kaszle jak nie wiem brzuch mnie boli i klatka ,ale już w środę wizyta mam nadzieję że będzie dobrze,boje się ,że przez to chorowanie będzie coś nie tak ,bo lekarz zabronił mi być chora. Też już nie mam objawów jedynie co siku latam i mam nadal śluz,a wy macie ten śluz jeszcze?

@edda89 czemu spojler napisała,że jest o przyjaźni i czym świadczy tytuł i o raku więcej jest w zwiastunie pokazane niż,że powiedziałam jedna rzecz.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Olciaj tak mi przykro :( naprawde cis ostatnio tu za dużo zlych wiesci

A ja świruje bo mnie taki bol w dole brzucha złapał i całe podbrzusze mi sie w kamien zmieniło ze nie wiem co myśleć... Dalej pobolewa....

Zamiast na fasta lepiej iść do burgerowni z prawdziwym mięskiem i wypiekaną bułą na miejscu, gdzie jadałaś wcześniej i wiesz, że jest świeże to raz, a dwa zawsze mają przypieczone burgery. W tych burgerowniach fryty zawsze są z ziemniaka a nie jakiejś sztucznej papki....
Lub i jest zabawniej - zrobić burgera samemu w domu. Wtedy to już na tiptop zdrowy (jedynie mogą wcisnąć nam złe mięsko w sklepie lub sami możemy źle domyć warzywo)
Dobrze gada!!

Ja tu absolutnie nie chce żeby ktoś odebrał jako atak. Ale moje zdanie jest takie, ze niby skąd biorą się u dzieci te wszystkie alergie itp. Z tego co my mamusię jemy miedzy innymi. Ja wole przeżyć te 9 mc bez mcdonalda, choć wcześniej jadłam i mc i kebaby i inne świństwa. Nie patrzyłam na składy. Dopiero jak zaczęliśmy się starać to omyślałam o detoksie:)

Teraz bardzo patrzę na składy i nazwy których nie rozumiem lub nie wiem co to w składzie poprostu nie kupuje. Nie chce faszefowac dzidzi chemia, przecież tak ważne jest odżywianie. Nie raz wciskam w siebie owoce, więcej warzyw ale wiem ze w teraz to dla nas dobre i ważne.

Jak się dowiedziałam, ze lekarz mojej koleżanki pozwolił jej jeść takie świństwo fastfoodowe bo ważne żeby jadła cokolwiek to błagam... a potem płacz ze przytyła 20 kg.. i co najciekawsze moja dr i jej lekarz z tego samego oddziału i dobrzy znajomi, a opinię tak różne.
Cieszę się ze moja gin nakrzyczala na mnie jak się zapytałam czy mogę jeść ffoody typy mcdonald. Od razu mnie odrzuciło po samej rozmowie:)

Digitalgirl wypocznij i fizycznie i psychicznie :-* , w koncu na pewno zaswieci slonko i dla Was :-*

Ja nie chodze do tego typu restauracji jak MD, KFC , bo nie mam w poblizu, a i nie przepadm za ich jedzeniem :-/ . Mamy teraz "chinczyka" i "turka" wiec jak zachciewajka najdzie to tam idziemy , a jedzonko super ;-)

25_pixels fajnie ze stawiacie na warzywka, ja tez teraz wole "zielenine" :-D

luska1979 Ty nie jedyna, ja jutro mam pierwsza wizyte i od wczoraj siedze jak na szpilkach, czy moje dziecie wogole jest .... :-/

U mnie waga pol kilo w ta pol w ta czyli na razie stoi, le to przez te mdlosci ... dzis tylko pol bulki i pare paluszkow slonych, nic mi nie wchodzi :-/

pomgsku ja dopiero powiem rodzicom i rodzenstwu oraz znajomym dopiero w nast tyg po pierwszym usg ;-)

natalkus witaj :-)
i chyba wczoraj dolaczyla tez jedna mamusia wiec witam :-D

Adeline89 zdrowiej kochana :-) , ja sluzu mam jak na lekarstwo :p , jak mokro sie czaaasem zrobi to jak glupia lece do wc, czy to nie krew :-/

Wiecie teraz to mysle ze wszystko moze szkodzic, nawet warzywka :-( , moi rodzice pracuja sezonowo, to nieraz mama sterydy brala przez opryski, takze ja wsio szoruje albo wrzatek, potem zimna woda, zeby zminimalizowac ryzyko :p

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry