reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja juz 1.5kg na plusie bo mimo mdłości rano i wieczorem w ciągu dnia nadrabiam a teraz od 2 tyg objawy praktycznie ustały a mam za to wilczy apetyt

reklama
Kurcze Olciaj trzymaj sie.Ja sie strasznie boje od 2 dni zero objawow .Piersi jak przed ciazą.mdlosci brak i malo chodze siusiu noi ostatnio tak mnie zdenerwowano ze juz nie wiem co myslec .Wizyte mam dopiero 2 luty.Ale chyba nie wytrzymam.A tu jeszcze takie nowiny...

f2w3dqk378090r8f.png

Ania jesteś juz w 12 tyg:) z suwaczka wnioskuje:) wiec czas na ustąpienie mdłości :)a z sikaniem to ja np od początku nie miałam jeszcze parcia częstszego, z tego co pamietam dopiero jak mały naciskał mi na pęcherz i tak kopał to latałam non stop.
Ja tez wizyta 2 lutego dopiero. I nie będę oszukiwać bo tez ze strachem czekam,ale musi być dobrze i tego sie trzymajmy:) My robimy co najlepsze zeby wszystko było ok, kochamy, dbamy, chuchamy, rezygnujemy z rzeczy które na codzień uwielbiamy:) a i tak na naturę wpływu nie mamy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Myycha ja tez mam tak z tyciem... W via z Hania przytylam 26kg..masakra..czuje ze będzie podobnie. Teraz staram się uważać..nie jem po 18, ze słodyczami ostrożnie....generalnie niewiele mam ochotę bo od mięsa mnie odpycha. A juz przytylam 2kg :(

Luska1979 teraz juz wiem ze tak sie zdarza..ale ydarzyl sie dla mnie moj maly koniec świata i Glowa byla pelna myśli. Z ta ciaza uważaliśmy. Dopiero teraz zaczynamy powoli komuś o niej mowic bo wczesniej nie chcieliśmy, żeby w razie co znów nie musieć sie tłumaczyć. I choc przetrwalam najgorsze to i tak dalej sie boje, ale jestem dobrej myśli :)

Hej.
Jestem z wami od wczoraj. Przeczytałam kilka stron wstecz i tylko utwierdzam się w przekonaniu, że pierwszy trymestr jest najgorszy. Niby tydzień temu widziałam i słyszałam serduszko, niby lekarz mnie uspokoił, że szansa na poronienie po 8 tc jest dużo mniejsza, ale i tak robię w gacie i czekam na wizytę, 2 lutego, jak na zbawienie.
Co prawda przedstawiałam się w osobnym wątku, ale przywitam się jeszcze raz tutaj
Natalia, lat 23, mama Ksawka (na bb listopad 2015), mieszkam w okolicach Krakowa.
Witajcie

Olciaj trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Digital życzę zdrówka

Smutne wieści :(

Ja też nie chcę się nakręcać, bo napewno wszystko jest dobrze :) Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. Kto się bardzo martwi niech ciśnie na wizytę. Stres jest 100 razy gorszy.

kurcze, będę pisać post pod postem, trudno :D ale ciągle mi się coś przypomina :D

haloo czy tylko ja w takim razie tyję i tyję ?! no bez jaj! Tyjcie ze mną :( aż się boję wizyty 23 ile mi wyskoczy na wadze :D

Nieee ja też tyję. Musze sie uspokoić ze słodyczami... no i te święta.. to wszystko przez te święta :D

Adeline, ale spojler :p A chciałam jechać na ten film

Hej natalkuś :)

Olciaj trzymaj się, jesteśmy z Tobą

Digital życzę zdrówka

Smutne wieści :(

Ja też nie chcę się nakręcać, bo napewno wszystko jest dobrze :) Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. Kto się bardzo martwi niech ciśnie na wizytę. Stres jest 100 razy gorszy.

Nieee ja też tyję. Musze sie uspokoić ze słodyczami... no i te święta.. to wszystko przez te święta :D

Adeline, ale spojler [emoji14] A chciałam jechać na ten film

Hej natalkuś :)
O ja też mam w poniedziałek za tydzień usg genetyczne :)

Witaj Natalka :)

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Do góry