Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze Olciaj trzymaj sie.Ja sie strasznie boje od 2 dni zero objawow .Piersi jak przed ciazą.mdlosci brak i malo chodze siusiu noi ostatnio tak mnie zdenerwowano ze juz nie wiem co myslec .Wizyte mam dopiero 2 luty.Ale chyba nie wytrzymam.A tu jeszcze takie nowiny...
Ja akurat burgerów itp nie lubię wolę raz na ruski rok do KFC. Te wszystkie kotlety w tych burgerach to też pewnie byle co zmielone
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
kurcze, będę pisać post pod postem, trudno ale ciągle mi się coś przypomina
haloo czy tylko ja w takim razie tyję i tyję ?! no bez jaj! Tyjcie ze mną aż się boję wizyty 23 ile mi wyskoczy na wadze
O ja też mam w poniedziałek za tydzień usg genetyczneOlciaj trzymaj się, jesteśmy z Tobą
Digital życzę zdrówka
Smutne wieści
Ja też nie chcę się nakręcać, bo napewno wszystko jest dobrze Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek. Kto się bardzo martwi niech ciśnie na wizytę. Stres jest 100 razy gorszy.
Nieee ja też tyję. Musze sie uspokoić ze słodyczami... no i te święta.. to wszystko przez te święta
Adeline, ale spojler [emoji14] A chciałam jechać na ten film
Hej natalkuś